srijeda, 14. prosinca 2022.

DUGA RESA MOŽE BOLJE - Da li je Grad 120.000 kn bacio u vjetar?


 Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa KA-Portala, 24.01.2021

https://kaportal.net.hr/zupanija/duga-resa/3689609/rekonstrukcija-nogostupa-jozefinskoj-umjesto-asfalta-stizu-oplocnici-spusteni-rubnjaci-zaustavljanje-pred-pekarama

"Danas je započela obnova nogostupa na ovom dijelu koji je bio u najlošijem stanju, a kasnije će biti nastavljena i u produžetku Jozefinske ulice. Kad je napravljen otkop vidjeli smo da su električne instalacije za javnu rasvjetu dotrajale, tako da će u sklopu rekonstrukcije nogostupa biti zamijenjene, kao i dva stupa javne rasvjete na ovom području. Ukupna investicija iznosit će oko 120 tisuća kuna. Obzirom da ne možemo predvidjeti kakvo će vrijeme biti ubuduće dali smo nešto duži rok nego inače za završetak ovih radova od mjesec dana, no ako lijepo vrijeme potraje nogostup će biti završen i ranije – kaže gradski pročelnik za prostorno uređenje Mladen Rakočević" Kraj citata!

----------------------------------------------------------------------------

 120.000 kn je plaćen posao za uređenje - rekonstrukciju nogostupa u Jozefinskoj cesti. Slijedeće 3 slike prkazuju (Google maps) kako je izgledao taj dio ulice nakon uređenja 2018. godine!



Četiri godine kasnije, točnije prosinac 2022, Jozefinska cesta izgleda kao što prikazuju slijedeće dvije slike:



 Radove je 2018 po članku iz Ka-Portala izvela tvrtka "Arkada", citiram:

"Izuzetno toplo vrijeme ove godine omogućilo je djelatnicima dugoreške "Arkade", koji imaju četverogodišnji ugovor za održavanje sklopljen s Gradom, da krenu u rekonstrukciju nogostupa u središtu Duge Rese, točnije od Srednje škole do poslovnice Karlovačke banke u dužini oko 110 metara." 

Glavna pitanja koje moramo postaviti su slijedeća:

Da li su vijećnici u Gradskom vijeću 2017. znali da će 2022. biti "aglomeracija" i da će 120.000 kn biti bačeno u vjetar? 

Da li je stranka HSS iskoristila 2017. godine "kao predizbornu kampanju" radove koje je tvrtka "Arkada" izvela slijedeće godine u Jozefinskoj cesti?

Molim Gradske vijećnike koji su 2017. sjedili u Gradskom vijeću da javno građanima grada Duge Rese odgovore na gore dva postavljena pitanja!

Dražen Katić

 


Politički pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI

Član GLAVNOG ODBORA

Dipl.-Ing. Dražen Katić mr.sc.

 

web: www.drazenkatic.blogspot.com

email: pswag@gmx.net

Facebook: Politički pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI

Instagram: zauvijek_vjerni_domovini

Twitter: ZVD_eV

Mobitel / Whatsapp 0049 176 404 483 47

***************************************************** 


SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Političkog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/06/nezavisna-lista-zauvijek-vjerni_10.html



PARLAMENTARNI PROGRAM Političkog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENIŠTVO), ZA SLIJEDEĆE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD LINKOM:


http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

Nema komentara:

Objavi komentar