petak, 10. veljače 2023.

DUGA RESA MOŽE BOLJE - HSS želi tzv. "Izgradnjom staračkog doma" po treći puta za redom nasamariti birače!


 Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa KA Portala, 07.02.2023

 https://kaportal.net.hr/zupanija/duga-resa/4322229/grad-duga-resa-sam-krece-u-izgradnju-doma-za-starije-od-belgijaca-planira-otkupiti-dokumentaciju-a-projekt-prijaviti-za-drzavna-bespovratna-sredstva/

" - Na ovaj način će vlasništvo zemlje i sva projektna dokumentacija postati gradska. Nije bilo moguće da smo krenuli od početka na drugoj lokaciji jer ovaj je projekt u visokoj spremnosti. Mi ćemo dobiti ono što smo htjeli a privatni investitor može napraviti apartmane po sistemu da stariji ljudi u njima sami žive, ali koriste usluge doma što nam daje dodatni benefit, rekao je gradonačelnik Boljar za KAportal te dodao kako je ovo win - win situacija i za Grad i za belgijsku tvrtku." Kraj citata!

..................................

HSS Duga Resa je u svom predizbornom programu 2017. na lokalnim izborima imao agendu "Izgradnje doma za starije i nemoćnje u Tušmeru"!

Dom je trebao biti gotov 2021. godine!

Druga agenda HSSa Duge Rese 2017. je bila "Izgradnja parkirališta" pored bolnice. Do danas imamo našudranu livadu koja ni po čemu nije službeno gradsko parkiralište!

HSS Duga Resa je na lokalnim izborima 2021. u svom programu imao ponovo "Izgradnju doma za starije i nemoćne" u Tušmeru!

Do danas imamo hrpu pijeska i bagere, te potpuno devastiran park koji pripada građanima Grada!

Prije 2-3 mjeseca Gradsko vijeće Duge Rese je dalo mandat Belgijskoj tvrtci da do kraja 2023. započne sa gradnjom doma za starije i nemoćne u Tušmeru!

Napominjem da je takav isti dom za starije i nemoćne ista belgijska tvrtka željela 2017. graditi i u Slavonskom Brodu i što se dogodilo? Naravno, do danas dom nije izgrađen.

Slijedeće godine 2024. imamo državne izbore za Sabor u Hrvatskoj. 

Pošto se 2020. Gradonačelnik kandidirao za mjesto u Saboru i naravno u tome nije uspio, pošto su sljedeće 2024. godine izbori, stara tema "Izgradnje doma za starije i nemoćne" je opet dio predizborne kampanje HSSa.

Nitko nije više ni glup, ni lud!

Čovjeka možeš prevarit jednom, čovjeka možeš prevarit drugi puta, međutim nikoga se ne može prevariti tri puta za redom sa istim jeftinim trikom.

Građani Duge Rese, ne dozvolite da HSS od vas pravi bedake. HSS je stranka koja je već sad politički mrtva u Dugoj Resi. HSS je stranka koja je ruinirala i devastirala naš grad i koja mora biti NE-izabrana, kako u Sabor 2024, tako i u Gradsko vijeće Duge Rese 2025!


Dražen Katić

 


Politički pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI

Član GLAVNOG ODBORA

Dipl.-Ing. Dražen Katić mr.sc.

 

web: www.drazenkatic.blogspot.com

email: pswag@gmx.net

Facebook: Politički pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI

Instagram: zauvijek_vjerni_domovini

Twitter: ZVD_eV

Mobitel / Whatsapp 0049 176 404 483 47

***************************************************** 


SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Političkog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/06/nezavisna-lista-zauvijek-vjerni_10.html



PARLAMENTARNI PROGRAM Političkog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENIŠTVO), ZA SLIJEDEĆE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD LINKOM:


http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

Nema komentara:

Objavi komentar