petak, 17. ožujka 2023.

DUGA RESA MOŽE BOLJE - Protest jednog Dugorešana!


 Slike i citirani tekst preuzeti su iz facebook grupe "NAŠA DUGA RESA", 17.03.2023

https://web.facebook.com/groups/359114945040730

"E, pa hajde da i ja nešto napišem o svojim iskustvima osim gomila smeća: danas po izlasku iz stana sam opazio da imam poštu u kasliću, i vidite što sam našao. Pokušali mi uručiti...itd...a ako...itd, itd. To su naše "službe" koje "dostavljaju", naravno račune. Lijenčine, uhljebi i još ponešto. A da bi slika bila kompletna, na ulici gomila... Ima li netko da me savjetuje kako se obraniti od ovih predatora, a da se osobno ne angažiran politički, jer ja sam samo građanin koji uredno podmiruje svoje obaveze. Napomenuo bih samo da sam bio doma, a nitko mi se nije javio da mi nešto uruči. Pozdrav svima, i čuvajmo se ovakvih "službi". KRAJ CITATA!






................................................................

Komunalne naknade u gradu Dugoj Resi su svojevrsni "Harač" na građane. Siromašan grad Duga Resa ima jednu od najvećih komunalnih naknada u Hrvatskoj. Kada pogledamo dvije posljednje slike koje je naš sugrađanin objavio u facebook grupi "NAŠA DUGA RESA" pomislimo da su te slike urađene u Zagrebu. Međutim nije jedino Zagreb prljav grad pun smeća. Duga Resa može se pridružiti svojim izgledom i gradskom higijenom glavnom gradu Zagrebu!

Politički pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI, koji je politička opozicija u Dugoj Resi, putem službenog bloga već dvije godine upućue Gradsko vijeće na sve nedostatke, propuste i pogreške u Gradu, kako ekološke, ekonomske, socijalne, sportske tako i kulturne prirode. Upućujemo Vijećnike na grad pun smeća, upućujemo na nedostatak spremnika i kanti za smeće posebno u vangradskom prostoru u svih 28 naselja Grada Duge Rese. Duga Resa se proteže od Mrzlog polja do Zvečaja. Politički pokret ZVD upućuje Gradsko vijeće kako tekstom, tako i sa nekoliko kratkih video uredaka na plastični otpad u vidu bačenih automobilskih guma kod "Vježbališta" na Gornjem mlinu, međutim vijećnici nemaju "želju" da zbrinu taj otpad! Na slijedećih par kratkih videa prikazano je samo nekoliko problema koji guše grad Dugu Resu!


 




Potpuno je jasno da Gradsko vijeće Duge Rese NE žele raditi svoj posao za koji su ih građani Grada izabrali. Na sve što je negativno i protuzakonito u Dugoj Resi gradski vijećnici zatvaraju oči, guraju glavu u pijesak i ponašaju se kao da su vijećnici nepostojećeg grada.

Svih 15 Gradskih vijećnika usko surađuju i NE postoji politička "Opozicija" u Gradu Dugoj Resi koja bi zastupala prava građana. 

Gradsko vijeće drži Grad i građane Duge Rese kao taoce svoje populističko-nepotističke politike.

Grad Duga Resa pripada njenim građanima, a ne šačići političkih egzibicionista. Grad Duga Resa je slobodan grad!

Moj apel na svih 15 gradskih Viječnika Duge Rese je: "Dajte ostavke danas, ne čekajte sutra, ne čekajte ni minute! Građani i Grad nisu vaši taoci!"


Dražen Katić


Politički pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI

Član GLAVNOG ODBORA

Dipl.-Ing. Dražen Katić mr.sc.

 

web: www.drazenkatic.blogspot.com

Facebook: Politički pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI

Instagram: zauvijek_vjerni_domovini

Twitter: ZVD_eV

Mobitel / Whatsapp 0049 152 193 366 39

***************************************************** 


SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Političkog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/06/nezavisna-lista-zauvijek-vjerni_10.html


PARLAMENTARNI PROGRAM Političkog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENIŠTVO), ZA SLIJEDEĆE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD LINKOM:


http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

Nema komentara:

Objavi komentar