srijeda, 15. ožujka 2023.

Izbori za Vijeće stranaca (Migrationsbeirat) - nedjelja 19.03.2023 - München!

Slike i citirani tekst preuzeti su sa Facebook profila gospođe Dr. Nede Čatkaš!

"Apel na sve građane Münchena sa pravom glasa za nadolazece izbore u Vijece stranaca.
Život u dijaspori, poglavito u Njemačkoj pruža u poslovnom i privatnom smislu puno mogućnosti i šansi. Ipak nam se život često svodi samo na posao, kuca, zarada i godišnji. 
 
Ono što često zaboravljamo ili nismo svjesni toga da smo i mi dio ove Njemačke. I mi također, što direktno što indirektno, utječemo i imamo mogućnost utjecaja na ostvarivanje još većih prava i za nas same, kao i na prava svih građana Münchena odnosno Njemačke.
Hrvatska zajednica, kao i druge zajednice, su sastavni dio ovog drustva i imaju pravo i trebaju utjecati na daljnji razvoj društva i boljitak novih naraštaja.
 
A to se postiže izborom svojih predstavnika koji ce ih shodno tome pri gradu i zastupati.
Naravno ti se zastupnici biraju glasovanjem. 
 
 
Dakle u Münchenu živi i radi preko 70. 000 Hrvata. To je vrlo velika odnosno jedna od najvecih zajednica sa isto tako velikim utjecajem u ostvarivanju svojih, a isto tako i potreba ostalih građana Münchena.
 
Dragi Hrvati, cijenite ono što imate, izađite i birajte te ljude, koji ce slijedecih nekoliko godina puno svoje energije, slobodnog vremena i truda uložiti da bi 70 000 Hrvata i njihove djece u buducnosti imali jos bolji i kvalitetniji život kao i veca prava.
 
Ovu prilika vam se pruza svako 4-5 godina.
Dakle, moja preporuka i velika zamolba, u nedjelju 19.03.2023 otići lijepo na misu ili prosetati u dopodnevnim ili popodnevnim satima, te usput otići i glasovati za naše Hrvate na navedenim listama. A oni koji nisu u mogućnosti iz bilo kojih razloga to napraviti, mogu glasovati putem dopisnog glasovanja.
 
Želim Vam ugodnu nedjelju, 19.03.2023 i mislite na naše "Vatrene" koji će se boriti za Vas, te Vas uz Vašu pomoć dostojno i ponosno zastupati u gradu Münchenu.
München je Vaš grad, a Vi ste München !!!
🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷" Kraj citata!






 

.............................................

Poštovani prijatelji, 

Dr. Neda Čatkaš vas poziva da u nedjelju 19.03.2023 iziđete u Münchenu na Izbore za Vijeće stranaca ili Migrationsbeirat i da svojim glasom podržite Hrvatske kandidate. Ti kandidati su volonteri koji će svoje slobodno vrijeme ugraditi u borbu za bolju poziciju Hrvatica i Hrvata u Bavarskom društvu, a posebnou gradu Münchenu!

 "Tvoj grad tvoj izbor! Naš utjecaj u gradu Münchenu ovisi o nama samima!" - Dr. Čatkaš

Pune 22 godine života proveo sam u Stuttgartu koji je od Münchena udaljen samo 220 km. Problemi sa kojima se Hrvati i Hrvatice susreću u Stuttgartu slični su onima u Bavarskoj.

Hrvati nisu dovoljno prepoznatljivi u političkom životu Stuttgarta i to nije dobro. U nedjelju Hrvati Bayerna imaju mogućnost da političkom životu u Münchenu daju novu notu prepoznatljivosti, a možda i političkog preporoda u "Migrationsbeiratu".

Gospođa Dr. Čatkaš je pozvala sve građane Hrvatice i Hrvate Münchena da u nedjelju iziđu na izbore i da o svojoj političkoj, kulturnoj, ekonomskoj, sportskoj i socijalnoj sudbini odlučuju sami.

Ja u ime Političkog pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI (utemeljenog 2012. u Stuttgartu), pozivam također sve Hrvatice i Hrvate Münchena da u nedjelju iziđu na izbore!

Posebno pozivam pripadnike Političkog pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI  - München" da u nedjelju 19.03.2023 iziđu na izbore i podrže Hrvatske kandidate!

Dražen Katić


Politički pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI

Član GLAVNOG ODBORA

Dipl.-Ing. Dražen Katić mr.sc.

 

web: www.drazenkatic.blogspot.com

Facebook: Politički pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI

Instagram: zauvijek_vjerni_domovini

Twitter: ZVD_eV

Mobitel / Whatsapp 0049 152 193 366 39

***************************************************** 


SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Političkog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/06/nezavisna-lista-zauvijek-vjerni_10.html


PARLAMENTARNI PROGRAM Političkog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENIŠTVO), ZA SLIJEDEĆE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD LINKOM:


http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

Nema komentara:

Objavi komentar