srijeda, 26. travnja 2023.

DUGA RESA MOŽE BOLJE - Zašto su nam Mostovi oronuli i puni rupa?


 Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa KA-Portala, 26.04.2023

https://kaportal.net.hr/zupanija/duga-resa/4344039/radovi-na-sve-strane-hoce-li-duga-resa-iz-pravca-karlovca-prometno-ostati-izolirana-rakocevic-bit-ce-problema-s-prometom-to-je-izvjesno

"Što se tiče održavanja županijskih cesta, Rakočević je zaključio da nisu jedino ceste u lošem stanju nego i mostovi. 

Vijećničko pitanje je bilo usmjereno i na most u Belavićima koji sad treba i održavati a u nadležnosti je Grada Duge Rese. Ograde su u lošem stanju a kako dolazi ljeto, sezona kupanja i kupanje kupači skaču s te ograde. Problem je, upozoreno je na sjednici i osvjetljenje. Na mostu su postavljena dva reflektora s dvije strane. To nije rješenje jer bodu oči, ako so već dobili most most, trebalo bi ga i adekvatno održavati."....Kraj citata! 

...................................................................

Politički pokret Zauvijek Vjerni Domovini upozorava već dvije godine Gradske vijećnike Grada Duge Rese za katastrofalnu situaciju tri mosta u Dugoj Resi, te mosta u Belavićima. Postoje videozapisi i fotografije koje su objavljene u ovom Blogu u kojima se apelira na Gradske vijećnike da učine korak dalje te da se saniraju navedena tri mosta. Most kod Gornjeg Mlina i  dva mosta kod Pamučne bili su i  jesu puni oštećenja kolnika i nogostupa. Po rupetinama razbijamo amortizere naših automobila, koje ćemo na kraju sami financirati, dok se Gradski vijećnici ladaju. 

Pošto smo u predizbornoj godini i za većinu političkih stranaka kampanja je već počela, Gradski vijećnici na sjednicama Gradskog vijeća u Dugoj Resi bacaju tzv. "spin pitanja" i traže na njih tzv. odgovore, koji ih uopće ne zanimaju. 

To možemo svakodnevno gledati i u Saboru, kada stranke svojim članovima postavljaju dogovorena pitanja i na njih dobivaju unaprijed dogovorene odgovore! Jedina žrtva takve Saborske komunikacije su građani kojima se manipulira, koji se sistematski zaglupljuju i pretvaraju u bespomoćno biračko tijelo koje nezna ni koga bira. Međutim vratimo se Dugoj Resi!

To što radi HSS u Dugoj Resi zajedno sa svojim političkim pomagačima tzv. "Nezavisnim Gradskim vijećnicima" i tzv. opozicijom u Gradskom vijeću HDZ-HNS (tajni koalicijski partneri HSSa) je izdaja Grada i Građana Duge Rese!

Zar plaćamo prirez da hodamo po rupetinama?

Zar plaćamo prirez da razbijamo naše automobile po rupetinama?

Zar plaćamo prirez da imamo oronule mostove pune pukotina i rupa?

Apeliram na svih 15 Gradskih vijećnika da podnese ostavke u Gradskom vijeću i da se automatski raspišu novi izbori za Gradsko vijeće grada Duge Rese!

Grad Duga Resa nije vaša privatna igračka, a građani Duge Rese nisu vaši zatočenici!

Dražen Katić


Politički pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI

Član GLAVNOG ODBORA

Dipl.-Ing. Dražen Katić mr.sc.

 

web: www.drazenkatic.blogspot.com

Facebook: Politički pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI

Instagram: zauvijek_vjerni_domovini

Twitter: ZVD_eV

Mobitel / Whatsapp 0049 152 193 366 39

***************************************************** 


SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Političkog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/06/nezavisna-lista-zauvijek-vjerni_10.html


PARLAMENTARNI PROGRAM Političkog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENIŠTVO), ZA SLIJEDEĆE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD LINKOM:


http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

Nema komentara:

Objavi komentar