petak, 5. siječnja 2024.

Promjena spola u Hrvatskoj! - Dražen Katić

Citirani tekst preuzet je sa online portala "lupiga.com", 11.12.2020

https://lupiga.com/vijesti/promjena-spola-u-hrvatskoj-sonja-nisam-zarobljena-u-tijelu-muskarca-ja-sam-oduvijek-zena

"U očima svijeta, Sonja Hranjec (31) rođena je kao muškarac. Sonja se sa svijetom, međutim, ne bi složila. U dobi kad djeca shvaćaju kojeg su roda, Sonja je shvatila da je žena. Imala je tjelesne atribute muškarca, ali od najmanjih nogu, kako sama kaže, bila je "žena prisiljena na mušku rodnu prezentaciju". Kao takva, Sonja je proživjela djetinjstvo, pubertet i dobar dio mladosti. U alternativnim krugovima Zagreba i Hrvatske poznavali su je pod njezinim scenskim imenima, kao punkera i frontmena benda Abergaz, koji se nazivao Njec Hranjec te kao alternativnu elektro-pop zvijezdu - Faraona Slavka. Prije sedam godina Sonja je započela s procesom tranzicije, s ciljem da napokon bude ono što osjeća da jeste - žena. Ne samo u svojim, nego i u očima svijeta.

Danas je duboko u tranziciji i nada se operaciji promjene spola, za koju novac skuplja i putem crowdfundinga." Kraj citata!


Promjena spola vrlo je komplicirana stvar i nije lak proces, da u konačnici dođe do promjene spola operacijskim putem.

Mnoge osobe ne osjećaju se "svoje u svome tijelu" i teže da budu "nešto drugo" od onoga kakva su rođena.

Mnoga konzervativna društva tu pojavu osuđuju. Dok neka druga društva, poput Thailanda promjenu spola smatraju sasvim normalnom stvari.

Osobe koje ne promjene spol operacijskim putem, najčešće se ponašaju poput žena, a mi ih nazivamo transvestitima.

U Njemačkoj je pojava da su transvestiti poznate TV zvijezde i one projeciraju u društvo jednu drugačiju sliku svijeta.

Potpisivanjem Instambulske konvencije, Hrvatska pravno i formalno priznaje potpune spolne slobode te mogućnost promjene spola osoba. 

Instambulska konvencija, kojoj je trebao biti primarni zadatak da smanji nasilje u obitelji i nasilje nad ženama, pokazala se potpuno neefikasna. Nasilje nije prestalo, a niti se broj nasilnika u obitelji smanjio.

Drugi efekt Istambulske konvencije su bile potpune seksualne i spolne slobode koje čak potiču mlade ljude da sami odluče hoće li biti muško, žensko ili nešto treće.

Ludilo Istambulske konvencije ide toliko daleko da se u nekim zemljama rade po tri WCa, a treć WC je za one koji nisu sigurni žele li biti muško ili žensko.

Živio sa 22 godine u Njemačkoj i imam zdravorazumske i liberalne stavove. Ako je neka osoba rođena kao muškarac, a od malih nogu se igrala sa lutkicama, ako se voli oblačiti ženstveno, ako je duboko nesretna zbog svog tijela i ako ta osoba ispuni sve psihološke uvjete za promjenu spola, onda joj to nebi trebalo ni braniti. Međutim cijela hormonalna terapija te troškovi operacije promjene spola nebi trebalo snositi zdravstveno osiguranje, već bi to osoba trebala platiti privatnim financijskim sredstvima.

Ono što je u potpunosti krivo jeste da osobe koje su promjenile spol ili transvestiti nerijetko pokušavaju nametnuti društvu jednu iskrivljenu sliku svijeta i pokazati da je njihova slika svijeta ispravna, a naša kriva! 

Hrvatska je konzervativno i katoličko društvo i potrebna je opreznost prilikom "pojačanog propagiranja" prava i sloboda iz Istambulske konvencije.

Zakon o Istambulskoj konvenciji koji su u Saboru izglasale političke elite nikako nije, niti će biti odraz javnog mišljenja i volje cijelokupnog hrvatskog društva.

Rodna ravnopravnost ne smije se zloupotrebljavati! Ako je većina hrvatskog društva tolerantna i dopušta formalno-pravnu primjenu rodne ravnopravnosti u Hrvatskoj, manjina koja zahtjeva rodnu ravnopravnost ne smije hrvatskom društvu projecirati iskrivljene vrijednosti rodne ideologije te ju prikazivati dominantnom i poželjnom u hrvatskom društvu!

Za mene osobno vrijedi pravilo liberalnog njemačkog društva: "Leben und leben lassen!", međutim konzervativno-katolički duh hrvatskog naroda smatram ispravnim za daljnji razvoj cjelokupnog hrvatskog društva.

Na slijedećem video govorim o problemima koje će opterećivat hrvatske građane u 2024. godini bez obzira jesu li oni heterosexualni, homoseksualni ili nešto treće.


Borba protiv inflacije koja nas sve opterećuje podrazumjeva i "ulaganja" u znanost i inovacije. Da bi smo ulagali, moramo prvo uštedjeti kapital. Gospodarsko buđenje Hrvatske detaljno sam obradio u mome predizbornom programu za državne izbore 2024. pod slijedećim linkom. Pod tim linkom možete pogledati i moj životopis, kao kandidata za 7. Izbornu jedinicu:

https://drazenkatic.blogspot.com/2023/08/vas-zastupnik-za-7-izbornu-jedinicu.html

U moje 22 godine provedene u Stuttagrtu družio sam se sa inženejrima, profesorima iz područja tehnike i ekonomije, predstavnicima tvrtki. Na jednom seminaru 2007. godine zajedno sa dvoje poznanika Nijemaca utemeljili smo u Stuttgartu Organizaciju inženjera i znanstveniaka pod nazivom "UVNT GRUPPE". Organizacija je kao partner sudjelovala u značajnim istraživanjima, a također  je surađivala sa gradom Stuttgartom i sa koncernom Daimler AG. U tome radu uvidio sam da su inovacije pokretač razvoja i da se inovacije trebaju finacijski poduprijeti. 

Hrvatska treba inovacijama osvajati nova strana tržišta, a proces "uvoza" treba transformirati u proces "izvoza" inovativnih proizvoda. Moram napomenuti da su "Schwaben" vrlo štedljivi ljudi i da često kada se dijete rodi u Baden-Württembergu, otvori mu se štedna knjižica. Kada dijete napuni 18. godinu života ima mogućnost pristupu svome novcu i investiciji. Bilo da si plati vozački ispit, ide na put oko svijeta ili koristi novac za studiranje dijete raspolaže određenim financijama i ima djelomičnu financijsku slobodu. 

Takav pristup štednje u okolici Stuttgarta primjenjuje se i u industrijskim i državnim tvrtkama. Štednja discipliniranih "Schwaben" učinila je Stuttgart i okolicu jednim od najjačih industrijsko-inovacijskih centara svijeta. 

Hrvatska bi trebaloa koristiti financijski potencijal Hrvatskog iseljeništva, ali na potpuno korektan način. Praksa koja se do sada u Hrvatskoj primjenjivala, da su Hrvatski iseljenici - investitori odnijeli "gaće na štapu" nije donijela ništa dobrog.

Lijep pozdrav svima. 🇭🇷

Dipl.-Ing. Dražen Katić mr.sc.


Politički pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI

Član GLAVNOG ODBORA 

 
Dipl.-Ing. Dražen Katić mr.sc.

web: www.drazenkatic.blogspot.com

Facebook: Politički pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI

Twitter (X): ZVD_eV

Instagram: katic.drazen

You Tube: Drazen Katic

Whatsapp 0049 152 193 366 39

***************************************************** 

KANDIDAT ZA ZASTUPNIKA  U 7. IZBORNOJ JEDNICI - Dipl.-Ing. Dražen Katić mr.sc.

PROGRAM 7. IZBORNE JEDINICE I MOJ ŽIVOTOPIS NALAZI SE POD SLIJEDEĆIM LINKOM:

https://drazenkatic.blogspot.com/2023/08/vas-zastupnik-za-7-izbornu-jedinicu.html

 

Nema komentara:

Objavi komentar