srijeda, 19. lipnja 2019.

Kome biste dali glas u predsjedničkoj utrci? + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "Vecernji.hr", 18.06.2019

https://www.vecernji.hr/vijesti/kome-biste-dali-glas-u-predsjednickoj-utrci-1326794

"...Iako se često čini kako se kampanja za predsjedničke izbore u Hrvatskoj vodi već neko vrijeme, tek smo u ponedjeljak dobili prvog službenog kandidata. Naime, Zoran Milanović, nekadašnji šef SDP-a i bivši premijer, prva je osoba koja se javno deklarirala da će se kandidirati na predsjedničkim izborima. 
Podsjetimo, prvi krug tih izbora održat će se u prosincu ove godine. Zoran Milanović predsjednička utrka Ona je uz SAD, a on bi Trumpu mogao reći da je neprijatelj Očekuje se da svoju kandidaturu uskoro objavi i aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. Ona je nedavno najavila da će svoju kandidaturu objaviti "jednog lijepog sunčanog dana". 
 U utrku će se vjerojatno uključiti i bivši sudac Mislav Kolakušić koji je nedavno na EU izborima osvojio mandat za Europski parlament, ali je odmah najavio da će se kandidirati i na svim sljedećim izborima, a prvi sljedeći izbori su – predsjednički. 
Također, iščekuje se hoće li glazbenik i poduzetnik Miroslav Škoro istaknuti i svoju nominaciju. 
Nakon EU izbora i raskola u Živom zidu, svoju kandidaturu najavio je i živopisni Ivan Pernar. A moguće je da će biti još kandidata u sljedećim mjesecima."!

KOMENTAR:


Gornji clanak pretpostavlja 5 kandidata za predsjednika, Vjerovatno ce ih biti daleko vise. Neki kandidati iako znaju da ne mogu uci u drugi krug koriste "besplatnu reklamu" koju im pruzaju mediji te se pripremaju na taj nacin vec za drzavne izbore 2020.


Koristiti izbore samo da bi se izreklamirali za iduce izbore i na taj nacin mozda osigurati koji preferencijalni glas vise 2020 zakonski je dozvoljeno ali nije ni eticno,nije niti odgovorno niti politicki korektno. 


Mnogi su koristili prosle EU izbore da "isprobaju" biracko tijelo i vide kako stoje sa nadolazecim drzavnim izborima.


Izbori kostaju novac koji ide iz dzepova poreznih obaveznika iz Domovine ali i iz Hrvatskog Iseljenistva (Visoko oporezivanje inozemnih mirovina od 18%, novac koje Hrvatsko Iseljenistvo posalje kuci, koje potrosi u Domovini i koje donira svaki mjesec, ca. godisnje izmedju 7-10 milijardi eura).


Ako znate da nemate sansu da udjete u drugi krug izbora, a ipak koristite ustavno pravo da kao Hrvatski drzavljani birate i budete birani budite fer i prezentirajte se Hrvatskom birackom tijelu sa vasim zivotopisom bez uljepsavanja da znamo tko ste, odakle dolazite i sta zelite!


Pored toga mi kao biracko tijelo ocekujemo da imate viziju Hrvatske za narednih 5 godina. Ne morate se igrati Krleze i napisati cijeli roman, 1-2 lista A4 pisanog teksta ce biti dovoljno. Covjek koji nema viziju nema ni buducnosti.


Postovani kandidati ja vas molim kao Hrvatski birac da nas u predizbornoj kampanji koja je vec pocela postedite politickih floskula, prelijevanja iz supljeg u prazno, ideoloskog natjecanja, laznih obecanja, pricica brace Grimm, lovackih prica itd. Nakon trideset godina demokratske Hrvatske biracko tijelo nije vise ni gluho, ni slijepo, a ni glupo, sto si neki kandidati mozda i potajno prizeljkuju.


Naravno da se sve gore navedeno odnosi i na dva kandidata koji ulaze u finale izbora, ili drugi krug. Tko se bude trudio i hrabro i posteno vodio kampanju biti ce od strane birackog tijela i nagradjen.


Nas politicki pokret "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" ce podrzati samo jednog kandidata za predsjednika-cu. Nas Glavni odbor ce odluciti glasanjem koji ce to kandidat biti.


Kandidati za predsjednika-cu imaju mogucnost osobno se predstaviti clanovima naseg Glavnog odbora i to: aktuelnom slikom, zivotopisom (bez uljepsavanja) i osobnom vizijom Republike Hrvatske u narednih 5 godina (max. 2 lista A4)!


Vase molbe mozete poslati na email adresu naseg Politickog pokreta do 15.09.2019: pswag@gmx.net


Na svaku molbu cemo odgovoriti. Kada Glavni odbor odabere kandidata koga cemo poduprijeti na izborima javiti cemo mu se te zajednicki dogovoriti izborni program i izbornu strategiju!


Politicki pokret "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" podrzava  ocuvanje nacionalnog identiteta Republike Hrvatske u okvirima Europske unije te se zalaze za snaznu ekonomsko-socijalnu Hrvatsku!




SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE 2020 NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html


VISE O "KOALICIJI DOMOVINA" - ZA DRZAVNE IZBORE 2020 MOZETE POGLEDATI POD SLIJEDECIM LINKOM:


Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI utemeljen je u Stuttgartu 2012. godine, a 2014. godine objavili smo socijalno ekonomski program za razvoj Republike Hrvatske. Pripadnici naseg pokreta nalaze se na svih 5 kontinenata.

Nema komentara:

Objavi komentar