srijeda, 12. lipnja 2019.

NOVA ANKETA: Škoro opet raste, može li ugroziti Kolindu? + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "priznajem.hr", 10.06.2019

https://priznajem.hr/novosti/nova-anketa-skoro-opet-raste-moze-li-ugroziti-kolindu/

"...U srazu aktualne predsjednice i bivšeg SDP-ova premijera Zorana Milanovića, 54,8 posto birača odlučuje se za Grabar-Kitarović (u odnosu na 56,5 posto iz svibnja) dok Milanovića bira njih 38,9 posto (u odnosu na 37,17 posto iz svibnja).

Ako bi se u drugom krugu sučelila dva desna kandidata, odnosno aktualna predsjednica i glazbenik Miroslav Škoro, pobjednik, odnosno pobjednica bila bi Grabar- Kitarović koju bi u tom bi slučaju zaokružilo 57 posto ispitanika, a Miroslava Škoru 35,4 posto, javlja RTL."


KOMENTAR:


Polako se naziru kandidati za predsjednicke izbore 2019 / 2020. Mnogi si prizeljkuju jedno od najatraktivnijih radnih mjesta u Domovini.


Da li je potrebna odredjena kvalifikacija za predsjednicko mjesto? Da li je potrebno da predsjednik bude Hrvatski branitelj? Da li kandidat za predsjednika mora imati politicko iskustvo? Da li je potrebno da je predsjednik katolik i vjernik? Da li kandidat za predsjednika mora biti humanist i redovito sudjelovati donacijama u humanitarnim akcijama? Da li kandidat za predsjednika mora biti rodjen u Republici Hrvatskoj? Da li predsjednicki kandidat, a kasnije i predsjednik moze volonterski obavljati svoj posao pr. za jednu kunu godisnje poput Trampa?


Mogli bi postavljati pitanja u nadogled da sami sebi razbistrimo, sto to uopce ocekujemo od buduceg predsjednika. Pod "predsjednikom" se smatraju muski i zenski kandidati!


Nas politicki pokret "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" ce podrzati samo jednog kandidata za predsjednika-cu. Glavni odbor ce odluciti glasanjem koji ce to kandidat biti.


Kandidati za predsjednika-cu imaju mogucnost osobno se predstaviti clanovima naseg Glavnog odbora i to: aktuelnom slikom, zivotopisom (bez uljepsavanja) i osobnom vizijom Republike Hrvatske u narednih 5 godina (max. 2 lista A4)!


Vase molbe mozete poslati na email adresu naseg Politickog pokreta do 15.09.2019: pswag@gmx.net


Na svaku molbu cemo odgovoriti. Kada Glavni odbor odabere kandidata koga cemo poduprijeti na izborima javiti cemo mu se te dogovoriti izborni program i izbornu strategiju!


Politicki pokret "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" podrzava  ocuvanje nacionalnog identiteta Republike Hrvatske u okvirima Europske unije te se zalaze za snaznu ekonomsko-socijalnu Hrvatsku!




SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html


VISE O "KOALICIJI DOMOVINA" - DRZAVNI IZBORI 2020 MOZETE POGLEDATI POD SLIJEDECIM LINKOM:


Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI utemeljen je u Stuttgartu 2012. godine, a 2014. godine objavili smo socijalno ekonomski program za razvoj Republike Hrvatske. Pripadnici naseg pokreta nalaze se na svih 5 kontinenata.

Nema komentara:

Objavi komentar