ponedjeljak, 17. lipnja 2019.

POČINJU NISKI UDARCI! Pročitajte slogan kojim su protukandidati udarili po Kolindi + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "dnevno.hr", 14.06.2019

https://www.dnevno.hr/vijesti/pocinju-niski-udarci-procitajte-slogan-kojim-su-protukandidati-udarili-po-kolindi-


“..."Glas za Kolindu glas je za Matu Granića”, objavio je u ponedjeljak navečer u televizijskoj emisiji “Bujica” nekadašnji HSP-ovac Pero Kovačević, na europskim izborima kandidat na listi Hrvatskih suverenista. U istom se prilogu na predsjedničina savjetnika Granića referirao i umirovljeni general Željko Sačić, također dio platforme Hrvatski suverenisti, a Granića je napao i Zvonimir Hodak, piše Novi list...."


KOMENTAR:


U izbornoj kampanji pa tako i u predsjednickoj je kao u ratu, nema bas puno milosti i ne bira se oruzje napada. Funkcija predsjednika je jedinstvena, a samim tim i izbori, Jedan kandidat dobija sve, a politicki suparnici nista!


Izbori za predsjednika su slicni boksu, Puno je teze obraniti titulu "naslova prvaka" nego je osvojiti.


Nas politicki pokret "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" ce podrzati samo jednog kandidata za predsjednika-cu. Glavni odbor ce odluciti glasanjem koji ce to kandidat biti.


Kandidati za predsjednika-cu imaju mogucnost osobno se predstaviti clanovima naseg Glavnog odbora i to: aktuelnom slikom, zivotopisom (bez uljepsavanja) i osobnom vizijom Republike Hrvatske u narednih 5 godina (max. 2 lista A4)!


Vase molbe mozete poslati na email adresu naseg Politickog pokreta do 15.09.2019: pswag@gmx.net


Na svaku molbu cemo odgovoriti. Kada Glavni odbor odabere kandidata koga cemo poduprijeti na izborima javiti cemo mu se te zajednicki dogovoriti izborni program i izbornu strategiju!


Politicki pokret "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" podrzava  ocuvanje nacionalnog identiteta Republike Hrvatske u okvirima Europske unije te se zalaze za snaznu ekonomsko-socijalnu Hrvatsku!




SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html


VISE O "KOALICIJI DOMOVINA" - ZA DRZAVNE IZBORE 2020 MOZETE POGLEDATI POD SLIJEDECIM LINKOM:


Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI utemeljen je u Stuttgartu 2012. godine, a 2014. godine objavili smo socijalno ekonomski program za razvoj Republike Hrvatske. Pripadnici naseg pokreta nalaze se na svih 5 kontinenata.

2 komentara:

  1. Dok džanki Bujak ima ovoliki utjecaj na nadam se ozbiljnu i obrazovanu gospodu, a oni se bez zdrške blamiraju u javnom prostoru nema sreće za tzv. hrvatsku desnu opciju.- "psi laju, a karavane prolaze"

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Toni... to ti nase gace spustas... ili si samo mudra crna vrana...

      Izbriši