petak, 14. lipnja 2019.

Procurilo iz stranke- Zoran Milanović bit će kandidat za predsjednika! + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "politikaplus.com", 14.06.2019

https://www.politikaplus.com/novost/184057/procurilo-iz-stranke-zoran-milanovic-bit-ce-kandidat-za-predsjednika?


"...Predsjednički izbori bit će jedna od tema sjednice SDP-ova Predsjedništva koja bi se trebala održati u ponedjeljak, piše Večernji list. Na njoj bi se predsjednik Davor Bernardić trebao pojaviti s rezultatima dviju anketa koje je naručilo stranačko vodstvo, a koje su trebale ispitati raspoloženje SDP-ovaca i stranačkih simpatizera prema mogućim predsjedničkim kandidatima.


U njima se našlo osam imena, među kojima su bili Tonino Picula, Biljana Borzan, Ivo Josipović, Rajko Ostojić, Davorko Vidović, ali u oba provedena istraživanja više od 50 posto podrške dobio je bivši premijer i stranački lider Zoran Milanović, doznaje Večernji list iz izvora bliskih vrhu ove stranke...."


KOMENTAR:


Prema govorkanju, a sad gotovo sluzbeno predsjednicki kandidat hrvatskih socijaldemokrata ce biti bivsi premijer Zoran Milanovic.


Pozicija predsjednika je atraktivno radno mjesto medjutim nosi sa sobom prilicno veliku odgovornost, posebno odgovornost prema narodu koji bira predsjednika. Kandidat za predsjednika mora imati jasnu viziju Domovine Hrvatske za period od narednih 5 godina. Ta vizija treba obuhvatiti 4 vazna podrucja: ekonomsko podrucje, ekolosko, socijalno i politicko podrucje.


Kandidati politicke ljevice posebno na socijalnom podrucju trebali bi odgovoriti na slijedeca pitanja:


1. Da li cete pokusati za vrijeme mandata dignuti najnizu netto placu u Republici Hrvatskoj na nivo od koga se moze zivjeti?


2. Da li cete utjecati da se svakom djetetu u osnovnim skolama osigura besplatni topli obrok?


3. Kako cete smanjiti nezaposlenost u Hrvatskoj?


4. Kako cete zaustaviti iseljavanje iz Domovine i preokrenuti ga u preces useljavanja, odnosno povratka u Domovinu?


5. Da li cete smanjiti porez an Iseljenicke mirovine sa 18 na 12%?


6. Da li cete dignuti nivo socijalne pomoci? Da li zelite jedan mjesec zivjeti na socijalnom minimalcu da se identificirate sa najsiromasnijima?


7. Da li cete se odreci 10% svoje netto place i uplatiti taj dio narednih 5 godina u jednu od potrebitih organizacija u Domovini? 


Nas politicki pokret "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" ce podrzati samo jednog kandidata za predsjednika-cu. Glavni odbor ce odluciti glasanjem koji ce to kandidat biti.


Kandidati za predsjednika-cu imaju mogucnost osobno se predstaviti clanovima naseg Glavnog odbora i to: aktuelnom slikom, zivotopisom (bez uljepsavanja) i osobnom vizijom Republike Hrvatske u narednih 5 godina (max. 2 lista A4)!


Vase molbe mozete poslati na email adresu naseg Politickog pokreta do 15.09.2019: pswag@gmx.net


Na svaku molbu cemo odgovoriti. Kada Glavni odbor odabere kandidata koga cemo poduprijeti na izborima javiti cemo mu se te zajednicki dogovoriti izborni program i izbornu strategiju!


Politicki pokret "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" podrzava  ocuvanje nacionalnog identiteta Republike Hrvatske u okvirima Europske unije te se zalaze za snaznu ekonomsko-socijalnu Hrvatsku!




SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html


VISE O "KOALICIJI DOMOVINA" - ZA DRZAVNE IZBORE 2020 MOZETE POGLEDATI POD SLIJEDECIM LINKOM:


Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI utemeljen je u Stuttgartu 2012. godine, a 2014. godine objavili smo socijalno ekonomski program za razvoj Republike Hrvatske. Pripadnici naseg pokreta nalaze se na svih 5 kontinenata.

Nema komentara:

Objavi komentar