utorak, 18. lipnja 2019.

Ona je uz SAD, a on bi Trumpu mogao reći da je neprijatelj + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "vecernjilist.hr", 18.06.2019

https://www.vecernji.hr/vijesti/ona-je-uz-sad-a-on-bi-trumpu-mogao-reci-da-je-neprijatelj-1326642

"... Profesionalni diplomatski put Kolinde Grabar-Kitarović i Zorana Milanovića počeo je na istom mjestu i – prema svjedočenjima kolega iz tog doba – nije bio konfliktan, dok je onaj politički, u različitim strankama – ona u HDZ-u, on u SDP-u – u kratkotrajnoj kohabitaciji nje na Pantovčaku i njega u Banskim dvorima bio buran i obilježen incidentima.
 
..Sada, ako i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović objavi da ide u drugi mandat, predstoji im nova politička runda. Kolike su danas razlike među njima, posebice u vanjskoj politici i kako će je voditi, temeljeno na dosadašnjem iskustvu?..."
 

KOMENTAR:


Mediji sve vise i vise isticu za finale predsjednickih izbora sadasnju predsjednicu gospodju Grabar-Kitarovic i bivseg premijera gospodina Zorana Milanovica.


U finalu izbora se glasacko tijelo dijeli na dva dijela. Na proslim predsjednickim izborima izmedju sadasnje predsjednice i bivseg predsjednika Prof. Josipovica bilo je vrlo napeto do samog kraja i predsjednica je pobijedila, ali ne sa jako velikom prednosti.


Predpostavljam da ako u finale izbora udju gore navedeno dvoje kandidata razlika izmedju pobjednika i gubitnika izbora biti ce vjerovatnje jos manja nego prije 5 godina.


Ostala dva kandidata koji takodjer imaju visoku prognozu predsjednickih izbora su dr.sc. Miroslav Skoro i bivsi sudac gospodin Kolakusic. Bilo kako bilo naredni izbori mogu biti sve ali nikako dosadni!


Nas politicki pokret "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" ce podrzati samo jednog kandidata za predsjednika-cu. Glavni odbor ce odluciti glasanjem koji ce to kandidat biti.


Kandidati za predsjednika-cu imaju mogucnost osobno se predstaviti clanovima naseg Glavnog odbora i to: aktuelnom slikom, zivotopisom (bez uljepsavanja) i osobnom vizijom Republike Hrvatske u narednih 5 godina (max. 2 lista A4)!


Vase molbe mozete poslati na email adresu naseg Politickog pokreta do 15.09.2019: pswag@gmx.net


Na svaku molbu cemo odgovoriti. Kada Glavni odbor odabere kandidata koga cemo poduprijeti na izborima javiti cemo mu se te zajednicki dogovoriti izborni program i izbornu strategiju!


Politicki pokret "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" podrzava  ocuvanje nacionalnog identiteta Republike Hrvatske u okvirima Europske unije te se zalaze za snaznu ekonomsko-socijalnu Hrvatsku!




SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html


VISE O "KOALICIJI DOMOVINA" - ZA DRZAVNE IZBORE 2020 MOZETE POGLEDATI POD SLIJEDECIM LINKOM:


Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI utemeljen je u Stuttgartu 2012. godine, a 2014. godine objavili smo socijalno ekonomski program za razvoj Republike Hrvatske. Pripadnici naseg pokreta nalaze se na svih 5 kontinenata.
 


Nema komentara:

Objavi komentar