ponedjeljak, 12. lipnja 2023.

Čestitka "Hrvatskoj Građanskoj Inicijativi" za osvajeni mandat na parlamentarnim izborima u Croj Gori!


 Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "Radiodux.me", 12.06.2023

http://radiodux.me/vijesti/drustvo/najbolji-rezultat-hgi-ja-u-povijesti?

"Hrvatski glas u Crnoj Gori se opet čuje, HGI je ponovo tamo gdje se odlučuje.
Ostvarili smo najbolji rezultat u povijesti HGI- ja i gotovo dvostruko veći broj glasova u odnosu na prethodne parlamentarne izbore, a da je zakon malo pravedniji, moguće je da bismo imali i drugi mandat, što ne bi bilo nezasluženo, uzevši u obzir dosljednost i principijelnost u obrani crnogorske državne samobitnosti i europskog puta.
Razlog ovako dobrog rezultata je najprije nevjerojatna energija mladih HGI koja je unijeta u kampanju kroz koju smo komunicirali isključivo pozitivno, dobronamjerno i prije svega - ljudski.
Sretni smo što su građani Crne Gore to prepoznali i osjetili, što će nas motivirati da već danas, kada se malo odmorimo od intenzivne kampanje i divnog slavlja, nastavimo s borbom za prave vrijednosti, i u Skupštini i u javnom prostoru.
HGI ostaje na pravoj, sunčanoj strani svijeta gdje očekuje da joj se pridruže i ostale partije koje su sinoć izborile parlamentarni status i kojima od srca i bez razlike čestitamo, a one koji u tome nisu uspjeli želimo da ohrabrimo i da im poručimo da je povratak uvijek moguć, uz vrijedan rad, čvrstu vjeru i snažnu volju.
Još jednom zahvaljujemo građanima Crne Gore na pruženom povjerenju i obećavamo da ćemo ih u Skupštini predstavljati na dostojan i dostojanstven način."
Kraj citata!

Slijedeće fotografije i citirani tekst preuzete su sa Facebook stranice Hrvatske Građanske inicijative, 12.06.2023

 "Kad slavimo život svaki dan je pobjeda.Proslava našeg uspjeha je bila na razini vrijednog rada mladih HGI uloženog u kampanji. We work hard and we party hard."





 .........................................

.........................................

 
 
U ime Političkog pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI čestitam Hrvatskoj Građanskoj Inicijativi na osvojenom parlamentarnom mandatu u Skupštini Crne Gore! Čestitam čelniku Hrvatske Grašanske Inicijative Adrijanu Vuksanoviću! Neka je Vaš rad u Skupštini Crne Gore protkan idealima Europske demokracije, Crnogorske nezavisnosti te dobre suradnje svih naroda i nacionalnih zajednica u Skupštini. Vodite kreativnu i progresivnu politiku Crne Gore. Brinite se za Hrvatice i Hrvate u Crnoj Gori. Vodite Crnu Goru k Europskoj Uniji, gdje Crna Gora i pripada. Još jednom čestitka i puno uspjeha u daljnjem političkom radu!
 
Dražen Katić
 

Politički pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI

Član GLAVNOG ODBORA

Dipl.-Ing. Dražen Katić mr.sc.

web: www.drazenkatic.blogspot.com

Facebook: Politički pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI

Instagram: zauvijek_vjerni_domovini

Twitter: ZVD_eV

YouTube: Drazen Katic

Mobitel / Whatsapp 0049 152 193 366 39


 

1 komentar: