ponedjeljak, 5. lipnja 2023.

DUGA RESA MOŽE BOLJE - Što se dogodilo sa mrežničkom šetnicom?

Slijedeće dvije fotografije preuzete su iz Facebook grupe "NAŠA DUGA RESA", kao i pripadajući citirani komentari, 03.06.2023, autor: T.Š.

''Otvorilo se ''..ispod Dugoreške šetnice u Tušmeru." T.Š.
 


B.P. "Šta je sada to?"

T.Š. "radovi su na šetnici.,ovo su posljedice.,tvornička Brana."

D.F. "ta rupa se napravila još krajem prošle godine"
 
T.Š "možda da,ali nije bila tako duboka sigurno."
 
B.V. "Sve ste nam raskopali sad ste dirnuli u to brdo i vrag zna kaj ce bit dalje...klizista"
 
V.V.  "Užas"
 
Ž.Š.M.  "Dobro da ne secem tuda,uzas!!"
 
T.Š. "Rock fishing, pojedinci volimo extremni ribolov."

...................................

Gornji komentari građana Duge Rese jasno govore da rupetinu koja je mjesecima ugrožavala sigurnost građana-šetača prije više od mjesec dana je poprimila novu dimenziju. Došlo je do odrona dijela šetnice od fabričke brane prema Tušmeru.

Najnovija situacija koja je jučer zabilježena (nedjelja) je izgled devastirane obale Mrežnice, posječenih stabala koja su osiguravala da ne dođe do masovnog klizišta iznad mrežničke šetnice. 
Šetnica koja je bila 1 metar širine, izbetonirana, u potpunosti je zadovoljavala pješački promet, a moglo se i bez problema proći i biciklom. 

Situacija zatečena jučer pokazuje 2 metra razrovanu šetnicu u kojoj bez problema prometuju građevnske mašine i bageri! Potpuno je nejasno za koju vrstu vozila se gradi šetnica širine 2 metra, posebno jer 10 metara iznad šetnice već postoji cesta kojom normalno prometuju vozila.

Slijedeće fotografije prikazuju sadašnje stanje šetnice:









 
Gradski vijećnici Duge Rese nisu ni u jednom trenutku na sjednicama Gradskog vijeća spomenuli stanje šetnice. To isto Gradsko viječe duguje građanima (koji financiraju njihove mjesečne honorare) za iscrpno objašnjenje o tome što se dogodilo sa šetnicom, što se trenutno radi i što je planirano tim radovima?!
 
Također Gradski vijećnici trebaju odgovoriti na pitanje zašto je došlo do siječe stabala iznad šetnice koja su osiguravala svojim korjenjem da ne dođe do masovnog klizišta!


Dražen Katić


Politički pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI

Član GLAVNOG ODBORA

Dipl.-Ing. Dražen Katić mr.sc.

 

web: www.drazenkatic.blogspot.com

Facebook: Politički pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI

Instagram: zauvijek_vjerni_domovini

Twitter: ZVD_eV

You Tube: Drazen Katic

Mobitel / Whatsapp 0049 152 193 366 39

***************************************************** 


SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Političkog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 

https://drazenkatic.blogspot.com/2017/06/nezavisna-lista-zauvijek-vjerni_10.html?fbclid=IwAR129oInkM8WPnjx-4OxXNO3PW2I7YKLusFzXMqdQt-ttBik3AyWaZGAE8A


PARLAMENTARNI PROGRAM Političkog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENIŠTVO), ZA SLIJEDEĆE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD LINKOM:

https://drazenkatic.blogspot.com/2016/08/hrvati-na-pet-kontinenata-zauvijek.html?fbclid=IwAR3VNr7Ky0Nv5bR1CYrPh5wQTE2b1WOulr-3LGFGKVaRmrAEHUM7SPJTScA


Nema komentara:

Objavi komentar