srijeda, 26. srpnja 2017.

Marić brani HBOR-a koji nije znao da je novac išao Agrokoru: “Suradnja je vrlo jasna” + KOMENTAR!

Gornja slika icitirani tekst preuzeti su sa online portala "dalicom.eu", 26.07.2017

http://dalicom.eu/maric-brani-hbor-a-koji-nije-znao-da-je-novac-isao-agrokoru-suradnja-je-vrlo-jasna/

"MINISTAR Zdravko Marić komentirao je danas uoči sjednice Vlade ulogu HBOR-a, koji tvrdi da nije znao za financiranje Agrokora. “Čuli ste i vidjeli jasno priopćenje HBOR-a, procedura odobravanja sredstava vezano za fondove za gospodarsku suradnju je vrlo jasna i HBOR-ova tijela i svi koji su u to uključeni su odlučivali o jednom projektu”, rekao je Marić. […]

 Ministar Marić bio je predsjednik Nadzornog odbora HBOR-a u vrijeme kada je investirano državni novac u dva poduzeća preko Nexus fonda za gospodarsku suradnju. Novac je na kraju proslijeđen Agrokoru, a HBOR se pravda da nije znao."

KOMENTAR:

Vrlo interesantno odvijanje krizne situacije oko koncerna agrokor. Pitanje je tko je sve umijesan u unistenje koncerna i tko je sve profitirao osim porodice Todoric tim unistenjem.

Da li je moguce da pravni sustav ne moze ili nece razrijesiti tu situaciju. Vjerovatno sudcima i istraznim tijelima Domovine Hrvatske nije jeasno da koncern Agrokor na kraju moze u potpunosti unistiti financijski sustav te dovesti Domovinu u potpuno duznicko ropstvo?

Tko ce tada isplatiti place sudcima i istraznim tijelima od MUP-a do DORHa?
Tko ce tada isplatiti mirovine?
Tko ce tada platiti lijecnike i vojsku?

Hrvatsko Iseljenistvo moze poslati u Domovinu jos 100 milijardi eura, medjutim to ni u kom pogledu nece rijesiti problem u vodjenju nase drzave.




 SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Nezavisna liste ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM nezavisne liste "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

Nema komentara:

Objavi komentar