petak, 27. listopada 2017.

PLENKOVIĆ PRVI PUT KOMENTIRAO ZAHTJEV ZA NJEGOVIM OPOZIVOM 'To je još jedna unaprijed neuspješna inicijativa oporbe protiv interesa hrvatskih građana' + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa onlineportala "jutarnji.hr", 27.10.2017

http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/plenkovic-prvi-put-komentirao-zahtjev-za-njegovim-opozivom-to-je-jos-jedna-unaprijed-neuspjesna-inicijativa-oporbe-protiv-interesa-hrvatskih-gradana/6691044/

"Premijer Andrej Plenković u petak je u Malom Lošinju komentirao SDP-ov zahtjev za njegovim opozivom rekavši da je to još jedna neuspješna inicijativa oporbe, protiv interesa hrvatskih građana, u trenucima kad treba stabilizirati hrvatsko gospodarstvo.
"To je još jedna unaprijed neuspješna inicijativa oporbe protiv interesa hrvatskih građana, interesa zaposlenika, financijskog oporavka i restruktuiranja kompanije, protiv gospodarskog i financijskog imagea zemlje u trenucima kada sve činimo da bismo stabilizirali naše gospodarstvo", izjavio je Plenković za HRT nakon posjete Muzeju Apoksimena u Malom Lošinju.
SDP traži i opoziv cijele Vlade, a tvrde da im je cilj dovesti premijera Andreja Plenkovića u Hrvatski sabor kako bi odgovorio na pitanja o aferi Agrokor.
Za to su, kako tvrde, prikupili 31 potpis zastupnika i uputit će ga u saborsku proceduru danas ili u ponedjeljak."

KOMENTAR:

Politicki pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI, kao vanparlamentarna opozicija u Domovini Hrvatskoj je u rujnu 2017 uputio pismo svim parlamentarnim opozicijskim strankama sa zamolbom da u Saboru pokrenu postupak za Izglasavanja povjerenja Premijeru Plenkovicu  i cijelokupnoj Hrvatskoj Vladi. Iako nam osobno nitko iz parlamentarne opozicije do danas nije odgovorio, rezultati naseg pisma su vidljivi. 

Pismo koje smo uputili parlamentarnoj opoziciji Republike Hrvatske mozete ovdje procitati u cijelosti, citiram:

".....Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI daje prijedlog parlamentarnoj opoziciji za "pokretanje pitanja povjerenja premijeru Plenkovicu i cijelokupnoj Hrvatskoj Vladi"!

12.09.2017 poslano je pismo parlamentarnoj opoziciji
  


Do danas nitko od Parlementarne opozicije u RH nije nam sluzbeno odgovorio.

Pokretanje pitanja povjerenja nam jamci Ustav Republike Hrvatske!

Članak 116.

(1) Na prijedlog najmanje jedne petine zastupnika u Hrvatskom saboru može se pokrenuti pitanje povjerenja predsjedniku Vlade, pojedinomu njezinom članu ili Vladi u cjelini."



 SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

Nema komentara:

Objavi komentar