utorak, 24. listopada 2017.

Pogledajte što je Juncker radio Plenkoviću iza leđa + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "vecernji.hr", 20.10.2017

https://www.vecernji.hr/vijesti/andrej-plenkovic-jean-claude-juncker-europska-komisija-1202348

"U još jednoj od svojih sad već legendarnih zafrkancija pred TV kamerama, predsjednik Europske komisije Jean-Claude Juncker šuljao se premijeru Andreju Plenkoviću iza leđa i uštipnuo ga na neidentificiranom mjestu ispod leđa, a zatim mu poslao leteći poljubac. 
Učinio je to dok je Plenković odgovarao na pitanje Večernjeg lista o tome je li Hrvatska, nakon predsjedničina posjeta Rusiji, prešla u tabor onih država članica EU koje se zalažu za ukidanje sankcija uvedenih protiv Rusije zbog ilegalne aneksije Krima i agresivnog ponašanja u istočnoj Ukrajini.
 – Ja predsjednicu nisam imao još prilike ni čuti ni vidjeti, vidjet ćemo se ovaj vikend nakon što se vratim iz Bruxellesa, a ona iz Moskve. Principijelna je politika Vijeća, pa i Europskog vijeća i svih nas, dakle kada se kriteriji koje bi trebala Ruska Federacija ispuniti… (Juncker ga u tom trenu uštipne negdje dolje) Jean-Claude! Ha-ha... On se inače voli stalno grliti i ljubiti tako da je to simpatično s njegove strane. Dakle, naša pozicija ostaje nepromijenjena, ne vidim da se u supstanciji, u vezi s razlogom zbog kojeg je režim na snazi, bilo što promijenilo – odgovorio je Plenković."
KOMENTAR:

Kada provedete vise od 20 godinau Briselu, naravno da poznate svakog u visokoj europskoj politici. 
Ta poznastva je premije Plenkovic mogao "iskoristiti"  da ucini dobrobit Domovini.
Medjutim on cini upravo suprotno. Zadnjih godinu dana njegove vladavine Domovina Hrvatska gubi osnovna ljudska prava, tone u duznicko ropstvo, rasprodaje resurse ko bombone, Hrvatska vlada krsi jedan za drugim Hrvatske zakone i Hrvatski ustav.
Hrvatski narod suti. Najveci uspjeh koji je postigla  politicka opozicija u Republici Hrvatskoj je da smo odgodili na 2 godine Zakon o oporezivanju nekretnina. Stvarno manji ucinak opozicija nije mogla postici.

Samim time opozicija pokazuje premijeru Plenkovicu da je slabo organizirana i da nema jasne politicke vizije. Sabornici u Saboru mole boga da ne dodje do novih izbora kako ne bi izgubili privilegirani mandat koji imaju.

Van-saborska opozicija je jedina istinska politicka snaga u Domovini koja pokusava voditi "narodnu politiku". Medjutim podrska Hrvatskog naroda je minimalna. Nas narod se radije iseljava (na sto ima pravo) vec da napravi reda u Domovini. Premijer Plenkovic je dosao u Domovinu sa zadatkom koji pokusava ispuniti. Taj zadatak nije u interesu Hrvatskog naroda vec visoke Politike Brisela. Da nije tako ne bi gospodin Junker naseg premijera ustipnuo "negdje dolje" kao sto navodi novinar vecernjeg lista. 
Premijer Plenkovic, predsjednik Hrvatske Vlade  pokazuje da je jedino jak kada treba nekog zbog "sitnog vrijedjanja" uhapsiti ili mu stisnuti prekrsajnu prijavu. Kao sin rezervnog majora JNA i vojne doktorice naucio je da "cvrstom rukom" i "zapovjedanjem" ima situaciju pod kontrolom. Medjutim nasa Domovina nije SFRJ i demokracija nije totalitarizam CKSKJ.


Od ubojstva Kralja Zvonimira nas narod trpi razlicite diktature i diktatore. 
Premijer Plenkovic nema Hrvatsku unutarnju i vanjsku politiku, ministre, a niti svoju stranku pod kontrolom. Njegova kontrola je upotreba sile putem politicke diktature. Jednini koji placa ceh njegovog nekompetentnog i diktatorskog vodstva je Hrvatski narod.

Premijer Plenkovic je pokazao "jasnu namjeru" u slijedeca cetiri slucaja, gdje nije zastupao interese Hrvatskog naroda, kao sto slijedi:

1) Obratio sam se u ime Glavnog odbora naseg Politickog Pokreta ministru financija Maricu sa "PRIJEDLOGOM za njegovu ostavku". Do danas ministar Maric na prijedlog nije odgovorio i ako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, citiram:

Članak 46.

Svatko ima pravo slati predstavke i pritužbe, davati prijedloge državnim i drugim javnim tijelima i dobiti na njih odgovor.


Vise o prijedlogu za ostavku pod:


2) Nakon nedavna dva pokusaja silovanja Hrvatica u Zagrebu od strane stranih drzavljana koji uzivaju politicki azil u Domovini Hrvatskoj obratio sam se ministru policije gospodinu Bozinovicu sa zamolbom da "da televizijsku izjavu" za javnost te na taj nacin svojim autoritetom poveca nivo sigurnosti za djevojke i zene u Hrvatskoj. Do danas to nije ucinio. Takodjer mi nije odgovorio na moje pismo iako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, clanak 46.

Prvo pismo:



Drugo pismo:


3) Pismo ministrici dr.sc.Dalić - Žalba protiv Tržišne inspekcije Ministarstva Gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske!


Gospodin Plenkovic nije niti u jednom od gore navedena tri slucaja reagirao i pozvao spomenute ministre na odgovornost.
Pismo Puckoj pravobraniteljici gospodji Vidovic:


Premijer Plenkovic je pokazao da nema kontrolu nad svojim ministrima, da ne moze ili ne zeli  zastititi Domovinu Hrvatsku od pozara, Hrvatice od pokusaja silovanja te nasu Domovinu od zloupotreba drzavno-financijskih sredstava i privrednog kriminaliteta..

S obzirom na gore cetiri navedene tocke Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI daje prijedlog parlamentarnoj opoziciji za "pokretanje pitanja povjerenja premijeru Plenkovicu i cijelokupnoj Hrvatskoj Vladi"!

12.09.2017 poslano je pismo parlamentarnoj opoziciji
  

Do danas nitko od Parlementarne opozicije u RH nije nam sluzbeno odgovorio.

Pokretanje pitanja povjerenja nam jamci Ustav Republike Hrvatske!

Članak 116.

(1) Na prijedlog najmanje jedne petine zastupnika u Hrvatskom saboru može se pokrenuti pitanje povjerenja predsjedniku Vlade, pojedinomu njezinom članu ili Vladi u cjelini.



 SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html



Nema komentara:

Objavi komentar