Mittwoch, 31. Januar 2018

Usred pada bitcoina prodaja zlata skočila pet puta + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "bankar.me", objavljeno prije dva tjedna 2018

http://www.bankar.me/2018/01/18/usred-pada-bitcoina-prodaja-zlata-skocila-pet-puta/

"Usred ogromne rasprodaje na tržištu kriptovaluta, potražnja za zlatnim kovanicama raste enormno – čak 400 odsto, piše B92.

Prodaja je skočila pet puta kod jednog od najvećih dilera u Evropi.
Kako je rekao direktor Koininvesta Danijel Marburgera, kompanija je prodala skoro 30 kilograma zlata, vrijednih 1, 2 miliona dolara.

“To je bio lud, paklen dan“, rekao je Marburger Blumbergu, i dodao da elektronska pošta i telefoni nisu stali, a klijenti stalno pitaju kako mogu da pretvore svoje kripto kovanice u zlato.

Zlatnik je atraktivan za investitore bitkoina jer imaju mnogo zajedničkog, objasnio je Marburger.
“Oba imaju ograničene količine, lako se trguju… S stim što zlato ima prednost jer nema lozinku koju možete da izgubite, oscilacije vrijednosti su znatno niže, ima održiv rast i na kraju, možete ulagati svojim rukama“.

Bitkoin, najveća kriptovaluta na svijetu, izgubila je više od polovine svoje vrijednosti u prethodna dva dana.
Druge top virtuelne valute, uključujući ripli, etereum i bitkoin keš, takođe su pretrpjele značajne gubitke."

 KOMENTAR:


Ovaj komentar pisem kao clan Glavnig odbora politickog pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI".

Zlato kao plemenita kovina koja ima frekvenciju poput ljudskog tijela koristi se danas mnogistruko: Mobiteli i kompijutori, medicina, drzavne rezerve, osobne rezerve itd. Potraznja je 4 puta veca od ponude. 1920 godine jedna unca zlata kostala je 20$, na danasnji dan kosta 1.342,63USD. 

Zlato je za Republiku Hrvatsku od vrlo velike vaznosti posto Domovina nema stabilan socijalni sistem, ima ukupan dug od preko 300 milijardi kn te posrnulu fiskalnu politiku.

Jedini je problem sto su drzavne rezerve zlata Republike Hrvatske tajnovito nestale. Drzavne rezerve zlata se koriste u situacijama svjetskog financijskog sloma kada se papirnim novcem ne moze vise placati. "Robne rezerve" trebaju u takvoj situaciji cijelokupno stanovnistvo jedne zemlje prehraniti mjesec dana, a "zlatne rezerve" do godinu dana.

Kuda je zlato nestalo, po kojoj je cijeni prodano i kome, gdje je investiran novac od prodanog Hrvatskog zlata sa velikom preciznoscu mogu nam odgovoriti bivsi guverner Rohatinski i sadasnji Vujcic.

Politicki pokret Zauvijek Vjerni Domovini u svom izbornom programu definira problematiku Hrvatskih zlatnih rezervi kako slijedi, citiram:

"S jačanjem BDP-a moje izborne jedinice postupno kupovati certificirane zlatne poluge s ciljem stvaranja "Rezervi zlata hrvatskih gradova i općina kao temelja monetarne i socijalne stabilnosti. Zlatne rezerve se u svakom trenutku mogu ponovo pretvoriti u fizički novac!"


Nefunkcioniranje sadasnje Hrvatske vlade pokazuju slijedeci primjeri:

1) Obratio sam se u ime Glavnog odbora naseg Politickog Pokreta ministru financija Maricu sa "PRIJEDLOGOM za njegovu ostavku". Do danas ministar Maric na prijedlog nije odgovorio i ako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, citiram:

Članak 46.

Svatko ima pravo slati predstavke i pritužbe, davati prijedloge državnim i drugim javnim tijelima i dobiti na njih odgovor.


Vise o prijedlogu za ostavku pod:


2) Nakon nedavna dva pokusaja silovanja Hrvatica u Zagrebu od strane stranih drzavljana koji uzivaju politicki azil u Domovini Hrvatskoj obratio sam se ministru policije gospodinu Bozinovicu sa zamolbom da "da televizijsku izjavu" za javnost te na taj nacin svojim autoritetom poveca nivo sigurnosti za djevojke i zene u Hrvatskoj. Do danas to nije ucinio. Takodjer mi nije odgovorio na moje pismo iako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, clanak 46.

Prvo pismo:Drugo pismo:


3) Pismo ministrici dr.sc.Dalić - Žalba protiv Tržišne inspekcije Ministarstva Gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske!


Gospodin Plenkovic nije niti u jednom od gore navedena tri slucaja reagirao i pozvao spomenute ministre na odgovornost.
Pismo Puckoj pravobraniteljici gospodji Vidovic:


Premijer Plenkovic je pokazao da nema kontrolu nad svojim ministrima, da ne moze ili ne zeli  zastititi Domovinu Hrvatsku od pozara, Hrvatice od pokusaja silovanja te nasu Domovinu od zloupotreba drzavnih-financijskih sredstava i privrednog kriminaliteta..

S obzirom na gore cetiri navedene tocke Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI dao je prijedlog parlamentarnoj opoziciji za "pokretanje pitanja povjerenja premijeru Plenkovicu i cijelokupnoj Hrvatskoj Vladi"!

12.09.2017 poslano je pismo parlamentarnoj opoziciji
  SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

P.S. Prvi puta je Politicki Pokret Zauvijek Vjerni Domovini objavio 2014. godine svoj socijalno ekonomski program za razvoj Domovine Hrvatske na BLOGU www.drazenkatic.blogspot.de  

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen