četvrtak, 23. kolovoza 2018.

Kujundžić o ostavci: Nikoga na ovom svijetu se ne bojim + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "hr.n1info.com", 22.08.2018

http://hr.n1info.com/a325803/Vijesti/Kujundzic-o-ostavci-Nikoga-na-ovom-svijetu-se-ne-bojim.html

"Ministar zdravstva Milan Kujundžić kazao je da njegove pravne službe rade na pokretanju postupka da se Željku Jovanoviću, Ines Strenja Linić i Boži Petrovu oduzme liječnička licenca.
"Mislim da je sve zakonito, to je prava procedura, a to moje službe rade, to rade pravnici", pojasnio je ministar postupak ističući da ne odlučuje on već inspekcije.
"Oni su ugrozili hrvatske građane i turiste, unijeli su strah izjavama da sustav ne funkcionira", navodi ministar razloge zašto traži oduzimanje licenci trojki.

Upitan je li dobar ministar, odgovorio je da će o tome odlučivati birači, a o njegovoj eventualnoj smjeni, kaže, premijer Plenković: "Premijer odlučuje o meni, a pojedinci što rade i kako rade su rekli o sebi".

Novinari su Kujundžića pitali kako to da je zbog izjava Jovanovića, Strenje Linić i Petrova  pokrenut postupak oduzimanja liječničkih licenci, a nije, primjerice u Rijeci gdje je jedna od zaposlenica bolnice prijavila seksualno zlostavljanje i u slučaju iz zagrebačkog KBC-a Dubrava. Odgovorio je da je "sustav reagirao i u Rijeci i u Zagrebu.
"Sustav uvijek reagira", tvrdi.

Komentirao je i traženje njegove ostavke od strane oporbe: "U demokraciji je normalno tražiti ostvake, pa ćemo vidjeti kako će biti."
Na pitanje boji li se ostvake, odgovorio je: "Ja se nikoga na ovom svijetu ne bojim"."


KOMENTAR:

Ovaj komentar pisem kao clan Glavnig odbora politickog pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI".

Covijek koji je proveo cijeli Domovinski rat po raznim specijalizacijama od Njemacke do Amerike, koji je prodao svoju vlastiti stranku "Hrvatska zora" za ministarsku fotelju  trebao bi se brinuti o zdravlju Hrvatskog naroda?!

Nisu dvije smrti dovoljne, Kujundzic ide korak dalje.

Prijetnja opozicijskim lijecnicima o oduzimanju licence! Naravno da treba lijecniku oduzeti licencu ako ugrozava zdravlje pacijenata, nesavjesno lijeci ili se domogao falsificirane diplome.

Ali oduzeti lijecnicku licencu nekome tko se nalazi u parlamentarnoj opoziciji i nije povrijedio lijecnicka nacela, slici na staljinisticki komunizam.


Kao odgovor na ponizavanje Hrvatskog naroda, potpuno unistenje Hrvatske ekonomije, veliki egzodus naroda iz Domovine, mi odgovaramo "Koalicijom DOMOVINA". Ako se osjecate pozvanim u koaliciju "DOMOVINA" otvoreni smo za razgovore. Ako imate konstruktivni politicki prijedlog javite se bez ustrucavanja. U najkracem roku dobiti cete pismeni odgovor! Vise o koaliciji mozete pogledati pod slijedecim linkom:



Nefunkcioniranje sadasnje Hrvatske vlade pokazuju slijedeci primjeri:


1) Obratio sam se u ime Glavnog odbora naseg Politickog Pokreta ministru financija Maricu sa "PRIJEDLOGOM za njegovu ostavku". Do danas ministar Maric na prijedlog nije odgovorio i ako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, citiram:

Članak 46.

Svatko ima pravo slati predstavke i pritužbe, davati prijedloge državnim i drugim javnim tijelima i dobiti na njih odgovor.


Vise o prijedlogu za ostavku pod:


2) Nakon nedavna dva pokusaja silovanja Hrvatica u Zagrebu od strane stranih drzavljana koji uzivaju politicki azil u Domovini Hrvatskoj obratio sam se ministru policije gospodinu Bozinovicu sa zamolbom da "da televizijsku izjavu" za javnost te na taj nacin svojim autoritetom poveca nivo sigurnosti za djevojke i zene u Hrvatskoj. Do danas to nije ucinio. Takodjer mi nije odgovorio na moje pismo iako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, clanak 46.

Prvo pismo:



Drugo pismo:


3) Pismo ministrici dr.sc.Dalić - Žalba protiv Tržišne inspekcije Ministarstva Gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske!


Gospodin Plenkovic nije niti u jednom od gore navedena tri slucaja reagirao i pozvao spomenute ministre na odgovornost.
Pismo Puckoj pravobraniteljici gospodji Vidovic:


Premijer Plenkovic je pokazao da nema kontrolu nad svojim ministrima, da ne moze ili ne zeli  zastititi Domovinu Hrvatsku od pozara, Hrvatice od pokusaja silovanja te nasu Domovinu od zloupotreba drzavnih-financijskih sredstava i privrednog kriminaliteta..

S obzirom na gore cetiri navedene tocke Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI dao je prijedlog parlamentarnoj opoziciji za "pokretanje pitanja povjerenja premijeru Plenkovicu i cijelokupnoj Hrvatskoj Vladi"!

12.09.2017 poslano je pismo parlamentarnoj opoziciji
  



SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

P.S. Prvi puta je Politicki Pokret Zauvijek Vjerni Domovini objavio 2014. godine svoj socijalno ekonomski program za razvoj Domovine Hrvatske na BLOGU www.drazenkatic.blogspot.de  

Nema komentara:

Objavi komentar