subota, 4. kolovoza 2018.

SRAMOTA NA MIROGOJU: Ministar Dražen Bošnjaković odbio doći na grob Gojka Šuška i generala Červenka + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti susaonline portala "maxportal.hr", 04.08.2018

https://www.maxportal.hr/premium-sadrzaj/sramota-na-mirogoju-ministar-bosnjakovic-odbio-svratiti-na-grob-gojka-suska-i-generala-cervenka/

"U povodu obilježavanja 5. kolovoza – Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 23. obljetnice vojno-redarstvene operacije “Oluja” u subotu su izaslanstva Hrvatskog sabora, Vlade RH i Grada Zagreba na Mirogoju odali počast poginulima.


Vijence su položili ispred Zida boli, kod Središnjeg križa u Aleji poginulih hrvatskih branitelja, na grobu prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana i na Krematoriju kod zajedničke grobnice za neidentificirane žrtve iz Domovinskog rata.

General Ljubo Ćesić Roj, koji je bio na Mirogoju, ljut je i nezadovoljan ponašanjem ministra Dražena Bošnjakovića koji je odbio doći na grob Gojka Šuška, ministra obrane i potpredsjednika HDZ-a te na grob ratnog načelnika Glavnog stožera, generala Zvonimira Červenka. 

Vrlo brzo napisao je poruku predsjedniku stranke i premijeru Andreju Plenkoviću:

“Poštovani moj predsjedniče!
Delegacija Vlade RH, Sabora, Ureda predsjednice i Gradonačelnik Grada Zagreba jutros u 9 h prošli su 10 metara pored groba ratnog ministra obrane Gojka Šuška i NGS HV gen. Zvonimira Červenka i na pitanje novinara Bošnjaković kaže nije u protokolu da stanu pored njihovih grobova. Sramota!
Toliko koliko političari drže do Oluje. Ministar Šušak je bio prvi potpredsjednik HDZ a. To je još veća sramota za stranku koju smo mi stvarali.
Hrvatski Tuđmanov i Šuškov general Ljubo Ćesić Rojs”"

 KOMENTAR:

Ovaj komentar pisem kao clan Glavnig odbora politickog pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI".


Premijer Plenkovic, koji je Domovinski rat proveo u MVP-u, a kasnije u Briselu javno se distancira od Domovinskog rata i branitelja. Njegovi ministri odbijaju odati pocast onima koji su od prvih dana stvarali Hrvatsku. Iako Plenkovic i njegovi ministri uzivaju plodove Domovinskog rata (place), oni bi ga najradije poput bivseg premijera Milanovica proglasili gradjanskim, a nasu Domovinu "slucajnom tvorevinom". 


Djeca komunista i djelatnika UDBE nikada nece bit Domoljubi. Oni bi i danas da mogu vratili natrag Jugoslaviju, bez obzira u kojoj se politickoj stranci nalaze. Oni negiraju obiljezja i vrijednosti HOS-a, a danas zive od borbe HOS-ovaca za nezavisnu Domovinu. 


Republika Hrvatska u 28 godina nije imala nit jednog premijera branitelja i domoljuba. Svi premijeri do sada su bili ili clanovi SKJ, titovi omladinci ili su bili duboko povezani sa tadasnjim komunistickim rezimom.

Iduce godine idemo na izbore za EU Parlament. Pazite s kim bankarite! (:


Da li ste primjetili da jedino djeca, ciji su roditelji bili zdusni pripadnici bivseg komunistickog rezima ne napustaju Hrvatsku? Ako niste, razmislite koliko ste jos dugo spremni zbog mirovina zrtvovati sve buduce generacije koje imaju pravo na dostojanstven zivot u Domovini.


Kao odgovor na ponizavanje Hrvatskog naroda, potpuno unistenje Hrvatske ekonomije, veliki egzodus naroda iz Hrvatske, mi odgovaramo "Koalicijom DOMOVINA". Ako se osjecate pozvanim u Koaliciju "DOMOVINA" otvoreni smo za razgovore. Prijave za 2. skup Koalicije "DOMOVINA" su u toku! Vise o koaliciji mozete pogledati pod slijedecim linkom:



Nefunkcioniranje sadasnje Hrvatske vlade pokazuju slijedeci primjeri:


1) Obratio sam se u ime Glavnog odbora naseg Politickog Pokreta ministru financija Maricu sa "PRIJEDLOGOM za njegovu ostavku". Do danas ministar Maric na prijedlog nije odgovorio i ako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, citiram:

Članak 46.

Svatko ima pravo slati predstavke i pritužbe, davati prijedloge državnim i drugim javnim tijelima i dobiti na njih odgovor.


Vise o prijedlogu za ostavku pod:


2) Nakon nedavna dva pokusaja silovanja Hrvatica u Zagrebu od strane stranih drzavljana koji uzivaju politicki azil u Domovini Hrvatskoj obratio sam se ministru policije gospodinu Bozinovicu sa zamolbom da "da televizijsku izjavu" za javnost te na taj nacin svojim autoritetom poveca nivo sigurnosti za djevojke i zene u Hrvatskoj. Do danas to nije ucinio. Takodjer mi nije odgovorio na moje pismo iako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, clanak 46.

Prvo pismo:



Drugo pismo:


3) Pismo ministrici dr.sc.Dalić - Žalba protiv Tržišne inspekcije Ministarstva Gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske!


Gospodin Plenkovic nije niti u jednom od gore navedena tri slucaja reagirao i pozvao spomenute ministre na odgovornost.
Pismo Puckoj pravobraniteljici gospodji Vidovic:


Premijer Plenkovic je pokazao da nema kontrolu nad svojim ministrima, da ne moze ili ne zeli  zastititi Domovinu Hrvatsku od pozara, Hrvatice od pokusaja silovanja te nasu Domovinu od zloupotreba drzavnih-financijskih sredstava i privrednog kriminaliteta..

S obzirom na gore cetiri navedene tocke Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI dao je prijedlog parlamentarnoj opoziciji za "pokretanje pitanja povjerenja premijeru Plenkovicu i cijelokupnoj Hrvatskoj Vladi"!

12.09.2017 poslano je pismo parlamentarnoj opoziciji
  



SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

P.S. Prvi puta je Politicki Pokret Zauvijek Vjerni Domovini objavio 2014. godine svoj socijalno ekonomski program za razvoj Domovine Hrvatske.


Nema komentara:

Objavi komentar