Dienstag, 7. August 2018

POSTAVIO ZANIMLJIVO PITANJE! Beljaka zanima zašto Pupovac nije bio u Kninu: ‘Što je uopće radio u Srbiji?’ + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su saonlineportala "dnevno.hr", 07.08.2018

https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/postavio-zanimljivo-pitanje-beljaka-zanima-zasto-pupovac-nije-bio-u-kninu-sto-je-uopce-radio-u-srbiji-1204611/

"Putem svog Facebook profila predsjednik HSS-A Krešo Beljak prokomentirao je Milorada Pupovca koji je na Dan pobjede, 5. kolovoza, bio u Srbiji na skupu na kojemu je Vučić dao skandaloznu izjavu o Hrvatskoj.

“Ne znam što je Milorad Pupovac uopće radio jučer u Srbiji. Ako si predstavnik srpske nacionalne manjine u Hrvatskoj, onda trebaš za nacionalni praznik biti u svojoj domovini, i tu se boriti u interesu i za interese ljudi koji su te izabrali za svog zastupnika. Uostalom, SDSS je koalicijski partner HDZ-a i ako se kao dio vladajuće većine ne mogu ili ne znaju izboriti za svoja prava, neka lijepo odu u opoziciju.

Dakle, umjesto u Bačkoj Palanci, jučer je Pupovac trebao biti u Kninu, uz svoje koalicijske partnere Plenkovića i Jandrokovića. Uostalom, bez njega prvi ne bi bio predsjednik Vlade niti bi drugi bio predsjednik Sabora”, napisao je Beljak."


KOMENTAR:

Ovaj komentar pisem kao clan Glavnig odbora politickog pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI".


Postoji osnovana sumnja da je Pupovac za vrijeme Domovinskog rata potpomagao vojsku SAO Kraine u kojoj su prema fotografijama koje kruze drustvenim mrezama aktivno sudjelovala njegova dva mladja brata.

I dok Hrvatski branitelji pravoslavne vjeroispovjesti slave dan pobjede Hrvatske vojske sa ostatkom Hrvatskog naroda, Milorad "tuguje dan pobjede" u Backoj Palanci.

U Domovinskom ratu se u Hrvatskoj vojsci borilo preko 10.000 Hrvatskih gradjana pravoslavne vjeroispovjesti.


Milorad nikada nece preboliti "izgubljeni rat" i "izgubljenu SAO Krainu". Od Hrvatske Drzave ga interesira jedino novac i politicka pozicija.


Milorad Pupovac je od politike napravio biznis i to na racun Srpskog naroda u Hrvatskoj.

Novac koji svake godine Pupovac dobije od Hrvatske za Srpsku zajednicu u Domovini jednostavno ispari, tocnije receno postoji opravdana sumnja da se prelije direktno u njegov dzep. Postoji osnovana sumnja da je Milorad Pupovac pocinio kazneno djelo ratnog profiterstva.


I dok u Lici postoji jos Srpskih kuca bez struje u kojoj zive osamljeni starci, Milorad je od "ugrozenog Srbina", postao "bogati Srbin". Pupovac je trenutno zasticen saborskim imunitetom. Apeliramo na opoziciju da zatraze ukidanje saborskog imuniteta Pupovcu te da se protiv njega podnesu kaznene prijave za koje postoji opravdana sumnja i dokazi da je pocinio kaznena djela u Republici Hrvatskoj.

Za iskoristavanje drzavnog budzeta, zloupotrebu novca koji pripada Srpskoj zajednici u Domovini potpunu odgovornost snose Pupovac kao pocinioc i Plenkovic kao suucesnik!


Kao odgovor na ponizavanje Hrvatskog naroda, potpuno unistenje Hrvatske ekonomije, veliki egzodus naroda iz Hrvatske, mi odgovaramo "Koalicijom DOMOVINA". Ako se osjecate pozvanim u Koaliciju "DOMOVINA" otvoreni smo za razgovore. Vise o koaliciji mozete pogledati pod slijedecim linkom:Nefunkcioniranje sadasnje Hrvatske vlade pokazuju slijedeci primjeri:


1) Obratio sam se u ime Glavnog odbora naseg Politickog Pokreta ministru financija Maricu sa "PRIJEDLOGOM za njegovu ostavku". Do danas ministar Maric na prijedlog nije odgovorio i ako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, citiram:

Članak 46.

Svatko ima pravo slati predstavke i pritužbe, davati prijedloge državnim i drugim javnim tijelima i dobiti na njih odgovor.


Vise o prijedlogu za ostavku pod:


2) Nakon nedavna dva pokusaja silovanja Hrvatica u Zagrebu od strane stranih drzavljana koji uzivaju politicki azil u Domovini Hrvatskoj obratio sam se ministru policije gospodinu Bozinovicu sa zamolbom da "da televizijsku izjavu" za javnost te na taj nacin svojim autoritetom poveca nivo sigurnosti za djevojke i zene u Hrvatskoj. Do danas to nije ucinio. Takodjer mi nije odgovorio na moje pismo iako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, clanak 46.

Prvo pismo:Drugo pismo:


3) Pismo ministrici dr.sc.Dalić - Žalba protiv Tržišne inspekcije Ministarstva Gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske!


Gospodin Plenkovic nije niti u jednom od gore navedena tri slucaja reagirao i pozvao spomenute ministre na odgovornost.
Pismo Puckoj pravobraniteljici gospodji Vidovic:


Premijer Plenkovic je pokazao da nema kontrolu nad svojim ministrima, da ne moze ili ne zeli  zastititi Domovinu Hrvatsku od pozara, Hrvatice od pokusaja silovanja te nasu Domovinu od zloupotreba drzavnih-financijskih sredstava i privrednog kriminaliteta..

S obzirom na gore cetiri navedene tocke Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI dao je prijedlog parlamentarnoj opoziciji za "pokretanje pitanja povjerenja premijeru Plenkovicu i cijelokupnoj Hrvatskoj Vladi"!

12.09.2017 poslano je pismo parlamentarnoj opoziciji
  SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

P.S. Prvi puta je Politicki Pokret Zauvijek Vjerni Domovini objavio 2014. godine svoj socijalno ekonomski program za razvoj Domovine Hrvatske na BLOGU www.drazenkatic.blogspot.de  


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen