petak, 28. listopada 2022.

DUGA RESA MOŽE BOLJE - Gradonačelnik Boljar: "...Nemojte sabotirati projekt izmuljivanja rijeke Mrežnice, jer ćemo zakočiti razvoj grada"!


 Citirani tekst preuzet je sa Online portala "KA Portal", 28.10.2022

https://kaportal.net.hr/aktualno/vijesti/4292198/dugoreski-gradonacelnik-boljar-porucio-prestanite-neargumentirano-kontaminirati-javni-i-medijski-prostor-i-time-sabotirati-projekt-izmuljivanja-rijeke-mreznice/

"Prestanite neargumentirano kontaminirati javni i medijski prostor, odnosno molim vas nemojte sabotirati projekt izmuljivanja rijeke Mrežnice, jer ćemo zakočiti razvoj grada – kazao je gradonačelnik Boljar.

 Projekt izmuljivanja rijeke Mrežnice u Dugoj Resi dugo se pripremao i sad kad je napokon došao u fazu realizacije, čim su počeli pripremni radovi i kontrolirano spuštanje nivoa rijeke, našla se nekolicina onih koji su bez ikakvih argumenata počeli na društvenim mrežama govoriti protiv, čime zapravo dovode u pitanje ne samo cijeli projekt izmuljivanja već i razvojni projekt „Vodeni grad". 

.....................................................................

Sada je potpuno jasno da se radi o komunističkoj diktaturi HSS-SDPa u Dugoj Resi. 

Gradonačelnik komentare na društvenim mrežama smatra opasnim jer bi ti komentari mogli dovesti u pitanje razvoj Duge Rese i projekta "Vodeni grad"!

Nije mi jasno o kakvom se razvoju našeg Grada radi? Duga Resa stagnira na svim područjima zadnjih 30 godina!

Građane koji pišu komentare gradonačelnik u članku iz KA Portala naziva "Određenim neodgovornim pojedincima"!

Moram podsjetiti da je sloboda u govoru i pismo definirana Ustavom RH i Poveljom Europske unije. Samo diktatorski režimi oduzimaju svojim građanima tu temeljnu slobodu.

Svojom izjavom gradonačelnik se izjednačio sa vođom Sjeverne Koreje, Putinom i drugim diktatorskim režimima na ovom planetu.

Zapravo, da još postoji "Goli otok" zasigurno bi nam HSS Duge Rese zaprijetio zatvaranjem na njega. 

Prije 3 godine predsjednik HSSa Krešo Beljak, a čiji je zamjenik gradonačelnik Boljar, izjavio je da nije bilo dovoljno 100 ubojstava koje je UDBA izvršila nad Hrvatskim emigrantima. Večernji list je potom na naslovnici napisao: "Koga je još trebalo ubiti gospodine Beljak?".

Mjesecima upozoravam nezavisne vijećnike i vijećnike opozicije u Gradskom vijeću da više ne podržavaju Vlast i  da podnesu ostavke kako bi se išlo na prijevremene izbore za novo Gradsko vijeće grada Duge Rese. Do danas niti jedan vijećnik u Gradskom vijeću nije podnio ostavku. Izjava gradonačelnika Boljara u gornjem članku je kap koja je prelila čašu i koja ukazuje da je Duga Resa nedemokratski i diktatorski grad.

Politički pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI upućuje Gradske vijećnike da se izjasne o izjavi gradonačelnika. Oni vijećnici koji zagovaraju demokratsko društvo javno bi se trebali distancirati od izjave gradonačelnika Duge Rese Tomislava Boljara.

Ovim putem poručujem Gradskim viječnicima

Ako sada ne podnesete ostavke, kada to mislite učiniti? 

Ako sada ne stanete u obranu Demokracije u Dugoj Resi, kada ćete stati?!

Dražen Katić


 

Politički pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI

Član GLAVNOG ODBORA

Dipl.-Ing. Dražen Katić mr.sc.

 

web: www.drazenkatic.blogspot.com

email: pswag@gmx.net

Facebook: Politički pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI

Instagram: zauvijek_vjerni_domovini

Twitter: ZVD_eV

Mobitel / Whatsapp 0049 176 404 483 47

***************************************************** 


SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Političkog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Političkog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENIŠTVO), ZA SLIJEDEĆE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

Nema komentara:

Objavi komentar