ponedjeljak, 17. listopada 2022.

MARKO KOLIĆ - "U Dugoj Resi nemate ozbiljnu poduzetničku zonu"!

Donji citat je preuzet iz Facebook korespodencije sa gospodinom Markom Kolićem!

"...Mladi ovdje nemaju prosperiteta. Duga Resa je po meni najgori grad u Županiji. Često sam u Samoboru i vidim što može mali grad napraviti i kamo ide njihova poduzetnička zona. U Dugoj Resi nemate ozbiljniju poduzetničku zonu, u političkom životu sam 12 godina i ne pamtim neki veliki projekt da se nešto veliko radi u Dugoj Resi. Građani, pogotovo mladi koje školujemo, odlaze"Kraj citata!
 ...........................

Zasigurno gospodin Kolić ne spominje poduzetništvo koje nedostaje u Dugoj Resi da napakosti vladajućima! Pogledajmo poduzetničke zone koje okružuju područje grada Duge Rese!

Što ima naš grad da poudi mladim ljudima?

U srednjoj školi postoji tzv. poduzetnički inkubator. Pa taj inkubator donosi manje novca gradskom proračunu nego jedna osrednja tvrtka u poduzetničkoj zoni na Logorištu. 

Grad Duga Resa treba poduzetničku zonu. Mjesta u 28 naselja Duge Rese ima dovoljno. 

Međutim nema dovoljno poduzetničke volje vladajućeg HSSa i SDPa. Oni koji su navikli da dobiju mjesečnu plaću samo zato što dolaze na posao ne mogu donijeti prosperitet gradu Duga Resa.

Gradsko vijeće se pokazalo potpuno nesposobno voditi ovaj grad. Apeliram na gradske vijećnike da podnesu ostavke i da se ide početkom 2023 na prijevremene izbore za novo Gradsko vijeće.

Ako je mogao Split gospodo Vijećnici, možete i vi! Nastavite li mrcvariti ovaj grad i građane do redovnih izbora 2025, -  te ćete redovne izbore izgubiti.

Razgovarajte sa vašim susjedima i pitajte ih što oni žele, pitajte ih s čime su zadovoljni, a sa čime nezadovoljni u gradskoj upravi! Politika se svodi na dijalog sa građanima, a ne na diktatorsko upravljanje zajednicom!


Politički pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI

Član GLAVNOG ODBORA

Dipl.-Ing. Dražen Katić mr.sc.

 

web: www.drazenkatic.blogspot.com

email: pswag@gmx.net

Facebook: Politički pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI

Instagram: zauvijek_vjerni_domovini

Twitter: ZVD_eV

Mobitel / Whatsapp 0049 176 404 483 47

***************************************************** 


SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Političkog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Političkog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENIŠTVO), ZA SLIJEDEĆE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

Nema komentara:

Objavi komentar