petak, 7. listopada 2022.

DUGA RESA MOŽE BOLJE - Umirovljeni domar Dječjeg vrtića Baranašić (HDZ) oštro na Boljara: Namještaj u vrtiću je star 50 godina!


 Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "KA Portal", 07.10.2022

https://kaportal.net.hr/zupanija/duga-resa/4285796/umirovljeni-domar-djecjeg-vrtica-baranasic-hdz-ostro-na-boljara-namjestaj-u-vrticu-je-star-50-godina-otislo-je-12-radnika-a-zaposljavaju-se-fizioterapeuti-i-ucitelji/

"Umirovljeni djelatnik, domar dugoreškog vrtića Zvonko Baranašić (HDZ) na današnjoj sjednici Gradskog vijeća ponovno je aktualizirao temu dugoreškog vrtića, točnije prozvao je Grad kako desetljećima nije ulagao u vrtiće pa je sad zato u objektu Maslačak namještaj star 50 godina, a nije se, tvrdi  Baranašić, ulagalo ni u kadar, pa se zato u vrtiću zapošljavaju učitelji i fizioterapeuti." Kraj citata!

...............

Gospodin Baranašić je prekinuo šutnju opozicijskog HDZa u Gradskom vijeću i postavio pravu temu u fokus. Gradski vrtić je također i spomenik kulture (Kasar), znači zlata vrijedan. Pored toga taj Gradski vrtić je jedan od najskupljih u Hrvatskoj, za što nema opravdanje. Plakanje gradonačelnika Boljara o potrošnji 27 % proračuna za gradski vrtić je tipično za vladajući HSS-SDP. Za kupnju službenog vozila od 200.000 kn se ima, a za najmladje u našem društvu se nema!

Ovo Gradsko vijeće je pokazalo da nezna, ne može i ne želi. Pozivan gradske vijećnike grada Duge Rese na ostavku u gradskom vijeću i na raspisivanje prijevremenih izbora za novo Gradsko vijeće. Čak i nezavisni vijećnici u vladajućoj većini poput gospodje Gordane Pahanić postavljaju potpuno ispravna pitanja: energetsak obnova, sanacija nakon potresa. 

HSS na čelu sa prvim zamjenikom Predsjednika gradskog vijeća gospodinom Ivanićem žali se po medijima da grad Duga Resa nije bogat grad. Pa gospodo, je li općina Barilović bogata općina? Barilović je u usporedbi sa Dugom Resom Las Vegas! Koliko je novca za projekte od EU dobila općina Barilović, a koliko grad Duga Resa!

Gospodo vijećnici u Gradskom vijeću Duge Rese,

dajte časno ostavke i idemo na nove izbore! Nemate se čega bojat. Ako ste časno radili građani će vas ponovo izabrat, a ako niste časno radili u Gradskom vijeću nemate što više tražiti!

Lijep pozdrav svima!


Politički pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI

Član GLAVNOG ODBORA

Dipl.-Ing. Dražen Katić mr.sc.

 

web: www.drazenkatic.blogspot.com

email: pswag@gmx.net

Facebook: Politički pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI

Instagram: zauvijek_vjerni_domovini

Twitter: ZVD_eV

Mobitel / Whatsapp 0049 176 404 483 47

***************************************************** 


SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Političkog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Političkog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENIŠTVO), ZA SLIJEDEĆE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

Nema komentara:

Objavi komentar