petak, 20. listopada 2023.

Vaš zastupnik za općinu UDBINA - Dipl.-Ing. Dražen Katić mr.sc.

 Poštovane dame i gospodo,

kandidiram se za Sabor u 7. Izbornoj jedinici u koju pripada i vaša općina UDBINA!

Mojom kandidaturom u 7. Izbornoj jedinici želim moje radno i političko iskustvo te politička, poslovna i društvena poznanstva koja imam u Njemačkoj staviti u službu ekonomskog razvoja UDBINE. Ne nudim političke floskule i prazna obećanja.

Zašto želim biti kandidat općine UDBINA na izborima za Sabor?

Kao zaljubljenik u povjesna zdanja i događaje smatram da je Udbina sa "Krbavskom bitkom" koja se dogodila 1493. godine na Krbavskom polju interesantna turistička destinacija. Dodatan turistički mamac su ostatci Katedrale nekadašnje Krbavske biskupije, Starorimski arheološki lokalitet, Ruševine kaštela Krbave, Ruševine tvrđave Udbina, Laudonov gaj, a posebno Crkva hrvatskih mučenika na Udbini! Udbina ima što za ponuditi!

Nedirnuta priroda Udbine idealni su za cjelogodišnji biciklistički i eko-etno turizam. Ekološka poljoprivreda i stočarstvo dodatne su mogućnosti razvoja općine Udbina. Pilana na Udbini daje daljnju perspektivu za razvoj Krbavskog kraja te moguć razvoj drvne industrije.

Kao vaš zastupnik zalagat ću se za jači ekonomski razvoj općine Udbina u Ličko senjskoj županiji. Posebno ću se zalagat za popularizaciju Udbine kao turističke i vjerske destinacije kod njemačkih turista. Zalagat ću se i za povrat iseljenih stanovnika Udbine te povrat generacija rođenih u Iseljeništvu na ognjišta svojih djedova i baka. 

Na slijedećm videu je moja kratka izjava iz Udbina!


Crkva hrvatskih mučenika zajedno sa muzejom Crkve hrvatskih mučenika nudi kako turističku, tako i religioznu komponentu. Uvijek kada posjetim Udbinu obavezna je posjeta crkvi!

 
Slijedeći kratki video prikazuje Crkvu hrvtskih mučenika na Udbini!


Ispred zgrade Općinske vlasti na Udbini!

Više od 20 godina humanitarno pomažem razne potrebite organizacije i udruge!

Poštovane dame i gospodo, 

iziđite na izbore, inače se vaš glas pribraja onim političkim strankama koje su na vlasti!

Ja vas zamoljavam za vaš glas na Izborima

Zaokružite LISTU BROJ 8

Zaokružite REDNI BROJ 1

Nakon Izbora idemo radit, a ubrzo ćemo slaviti prve rezultate našeg zalaganja i rada u općini UDBINA!

Živijela Udbina!

Živjela Hrvatska! 

Dipl.-Ing. Dražen Katić mr.sc.

Pod slijedećim linkom možete pogledati moj kompletni životopis i predizborni program za 7. Izbornu jedinicu koji uključuje i programske cjeline za općinu UDBINA!

https://drazenkatic.blogspot.com/2023/08/vas-zastupnik-za-7-izbornu-jedinicu.html

Nema komentara:

Objavi komentar