subota, 25. lipnja 2016.

I veliki Maradona oduševljen strašnom Hrvatskom!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su iz online portala "index.hr", 24.06.2016

http://www.index.hr/tema/euro-2016/i-veliki-maradona-odu%c5%a1evljen-stra%c5%a1nom-hrvatskom-ali-ima-upozorenje-za-%c4%8da%c4%8di%c4%87a-901906

"I VELIKI Diego Maradona oduševljen je igrom Hrvatske na Euru. Ipak, upozorio je Antu Čačića da mu protiv Portugala treba plan B.
"Ždrijeb je s jedne strane lagan, ali samo na papiru. U nokaut fazi je stvar da što manje griješite i bez obzira na suparnika pružite svoj maksimum.

 Hrvatska je jako živahna, pokazali su to protiv Španjolske. Remizirali su u prethodnoj utakmici, nakon vodstva 2:0, potom su primili pogodak od branitelja naslova. To ih je moglo uništiti, ali način na koji su se vratili po pobjedu i to bez Rakitića i Modrića, govori o njihovoj čvrstini. Odlučni su i sposobni da ostvare cilj. Kao i većina Europljana taktički su čvrsti, i ne daju vam puno šanse u obrani. Njihovo je jako oružje kontra i brzo otvaranje, nakon samo par dodira", smatra Maradona koji o Euru piše kolumnu za Times of India.

Diego ima i važan savjet za Antu Čačića.
"Protiv Portugala bi mogli biti teže ako se oni odluče zatvoriti, igrati defenzivno i čekati kontru. Hrvatskoj treba plan B, moraju sami sebi kreirati prostor. Morali bi to riješiti s Modrićem i Rakitićem. Hrvatska je odlučna i taktiči odgovorna. Imaju visok momčadski duh, a prema vlastitom iskustvu vjerujem da su to bitni faktori za nokaut utakmice".

Maradona, nadalje, smatra da Potugal previše ovisi o Ronaldu.
"Briljirao je protiv Mađarske, ali Hrvati igraju taktički lukavo i potrudit će se da ne dobije previše lopti. Portugalci moraju začepiti rupe u vezi i obrani. Hrvatska je favorit!",zaključuje Maradona.!

Nema komentara:

Objavi komentar