utorak, 21. lipnja 2016.

"PREDSTAVLJAM TI SEBE – 2016 – CROATIA"


"PREDSTAVLJAM TI SEBE – 2016 – CROATIA"




1. SUSRETA U ŽIVO Facebook grupa "POSLOVNI USPJEH"
"NOVI VINODOLSKI & CRIKVENICA"
te Xing grupe "UVNT GRUPPE-CROATIA"


Poštovani članovi grupe POSLOVNI USPJEH,

poštovani članovi grupe NOVI VINODOLSKI & CRIKVENICA,

poštovani članovi UVNT GRUPPE-CROATIA,

cijenjeni gosti,

poštovani prijatelji biznisa, druženja i prirode


nakon provedenih više godina u virtualnoj komunikaciji i druženju u srpnju ove godine organiziramo prvi susret u živo za članove tri gore navedene grupe, za njihove goste te za sve prijatelje biznisa, druženja i prirode . Navedene grupe ukupno su dosegle preko 15.000 virtualnih članova. Ovaj susret je 2013. godine definiran javnim anketiranjem, odnosno online izborom u facebook grupi "POSLOVNI USPJEH"!

Moto prvog susreta je "PREDSTAVLJAM TI SEBE"!

Za organiziranje 1. susreta 2016. definirali smo slijedeće točke:


  1. Datum i vrijeme održavanja susreta 09. srpanja 2016. (subota) 09.30 – 16.00 sati!
  2. Mjesto održavanja susreta FUŽINE (Fužinsko jezero)
  3. Lokacija održavanja susreta
    *****"Roštilj na jezeru Bajer u Fužinama"*****
    Alternativna lokacija u slučaju kišnog vremena je:
    *****"Konoba Volta"*****
  4. Financiranje susreta
    Anketom (javnim online izborom) 2013. godine u grupi "POSLOVNI USPJEH" odlučeno je da ćemo primijeniti model "Ponesi nešto"- ako se susret održava na jezeru, ili ako bude u konobi "Volta" tada koristimo model "Svako plaća svoje"!

  1. PROGRAM ODRŽAVANJA SUSRETA

09.30 – 10.00: Jutarnja kavica i neformalno upoznavanje članova u "Konobi Volta"

10.00 – 10.45: - Odlazak na jezero Bajer te na mjestu kampa:
- Uvodna riječ organizatora susreta
- Predstavljanje programa susreta
- Izbor Security Team-a ("na dobrovoljnoj bazi" - 5 članova koji dobivaju 5
jednakobojnih majčica – "osiguranje + prva pomoć")
- postavljanje kampa, postavljanje roštilja

10.45 – 11.15: Prvi krug "business speed datinga" (2 x 5 min.) x 3

11.15 – 11.30: Jutarnje kupanje (na dobrovoljnoj bazi) uz nadzor 2. iz security team-a

11.30 – 13.30: RUČAK

13.30 – 14.00: Drugi krug "business speed datinga" (2 x 5 min.) x 3

14.00 – 15.00: Popodnevno kupanje (na dobrovoljnoj bazi) uz nadzor 2. iz security team-a

15.00 – 15.30: Treći krug "business speed datinga" (2 x 5 min.) x 3

15.30 – 16.00: Popodnevna kavica, sladoled, sok, piva itd.

16.00 sati Završetak Susreta:

- Gašenje roštilja (žara) te spremanje roštilja u automobile
- Prikupljanje smeća u vreće za smeće te odlaganje vreća u "mogući kontejner" ili u bunker automobila (kod prvog kontejnera za smeće vreće se mogu odložiti)! Prikupljanje praznih flaša!
- Kontrola kampa od strane security team-a (posebice ako je potrebno dodatno gašenje žara) te kontrola "prikupljenog smeća i prikupljenih flaša"!
- Usmena predaja izvješća o kontroli kampa od security team-a organizatoru susreta!
- Završna riječ organizatora susreta te "SLUŽBENO ZATVARANJE SUSRETA"!
- Napuštanje kampa na jezeru Bajer!

Oni članovi koji žele produljiti druženje na jezeru Bajer "od službenog zatvaranja susreta" osobno su odgovorni za poštivanje javnog reda i mira, ponovno paljenje/gašenje roštilja, prikupljanja smeća i praznih flaša te kupanja u jezeru!

Članovi security team-a zadržavaju majčice za uspomenu!


Dodatne napomene:

    Pošto se radi o grupama koje imaju poslovni karakter (POSLOVNI USPJEH / UVNT GRUPPE), te grupi koja zastupa regionalne interese politike, turizma, sporta i kulture
    (NOVI VINODOLSKI & CRIKVENICA) osim small talka i neobaveznog upoznavanja organiziramo "business speed dating", a to znači da jedan dio vremena provodimo upoznavajući druge članove s nama osobno, našom tvrtkom, institucijom u kojom radimo, projektom, idejom, sportskim klubom, kulturnim društvom, volonterskom organizacijom, političkim angažmanom itd.
    "Business speed dating" ćemo organizirati u taktu od 10 minuta. A to znači svako ima 5 minuta za predstavljanje sebe drugome sudioniku, a nakon 2 puta 5 minuta sudionici predstavljanja se zamjenju, tako da je na kraju "business speed datinga" svaki član imao mogućnost da se predstavi svim drugim sudionicima. Za očekivat je da će to predstavljanje uroditi budućim zajedničkim poslovnim projektima, suradnjom i proširenjem ekonomske, turističke, sportske, kulturne, političke i volonterske sinergije. Naravno nakon i izmedju "business speed datinga" imat ćemo dovoljno vremena za neobavezno čavrljanje, druženje, roštilj i sl.

Preporučljivo je da na susret donesete vizit karte i prospekte Vaše tvrtke, Vaše institucije, Vašeg kluba ili kulturnog društva, Vaše turističke zajednice, Vašeg OPG-a ili obrta, Vaših proizvoda ili usluga, Vaše volonterske organizacije ili inicijative te da ih u "business speed datingu" podjelite drugim učesnicima. Svi oni koji traže posao, ideju, projekt, investitora, neka to na datingu sugovornicima jasno i iznesu te razmijene osobne podatke da bi ih drugi sudionici mogli u budućnosti kontaktirati.

Sudionici susreta koji traže posao ili su u fazi preorijentacije svog dosadašnjeg zanimanja preporučio bi da naprave kvalitetan životopis (Euro standard), isprintaju ga u nekoliko primjeraka te ga uruče kao "svoj propagandni materijal" za njih interesantnim sugovornicima.

Nakon mnogo godina uspješnog virtualnog druženja dijeli nas samo "tračak" do prvog i dugo isčekivanog susreta u živo u predivnoj prirodi koja okružuje fužinsko jezero.

Ne ustručavajte se napisati Vaše mišljenje o skorašnjem 1. susretu direktno u grupama "POSLOVNI USPJEH", "NOVI VINODOLSKI & CRIKVENICA", "UVNT GRUPPE" ili u BLOGU!

Ne zaboravite ponijeti kremu za sunčanje, po mogućnosti i suncobran (štiti od sunca i kiše). Nitko od nas ne želi da lijepi susret završi suncem "oprženim" sudionicima! Ne zaboravite ponijeti dovoljnu količinu pitke vode, posebice ako bude jako vruće. Piva i sok nisu voda!!!



Moderatori grupa:
Josip Mayer i Dražen Katić


Nema komentara:

Objavi komentar