petak, 17. lipnja 2016.

Posjetite vodeću mrežnu stranicu Hrvata u Srbiji!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "hnl.org.rs", 15.06.2016

 http://www.hnl.org.rs/nova/hrvati-u-srbiji/19-kultura/781-nasweb#.V2LauxWqG4c.facebook


"Lijepu dobrodošlicu želimo svim ljudima dobro volje, našim čitateljima, na našu mrežnu stanicu Hrvatske novine vijesti koja je preuređena, dopunjena s novim sadržajima, novim dizajnom po najsuvremenijim standarima. U sadržaju možete pročitati vijesti o djelovanju Hrvata u Srbiji, koje su vam svakodnevno dostupne na adresi www.hnl.org.rs, kao i aktualne vijesti iz Subotice, Vojvodine, Hrvatske, Srbije, najava događaja, mjesečnik „Hrvatske novine“ iz Subotice, likovnu umjetnost . Vrijedi pogledati!
Isto tako, i mrežnu stanicu Hrvatske novine vijesti na hnl.org.rs, koji je jedan od vodećih portala Hrvata u Srbiji, koji dnevno i objektivno informira o djelovanju Hrvata, kako u Srbiji tako i diljem svijeta i danas uređenje, izdanje vijesti, održavanja internetskih stranica radimo na osobnoj opremi.
A sve ovo vrijeme niti jedan dužnosnik ili institucija nije nas pozvao ili pitao što nam je potrebno. I danas uredništvo nema prostor za rad. Sredstva u 2016. godini ne mogu se očekivati do polovice godine, pod uvjetom da prođu na natječajima.

Mrežna stanica Hrvatske novine vijesti je upisana u Registar medija u Agenciji za privredne registre i pripada mu pravo da se financira iz sredstava proračuna kao i drugi manjinski mediji. Trpjeli smo i trpimo što nam je uskraćeno to pravo.
Uredništvo"

Nema komentara:

Objavi komentar