Freitag, 10. November 2017

‘ELITA’ U SVEČANOJ LOŽI: Pogledajte koji su sve likovi bili na Maksimiru + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "dnevno.hr", 10.11.2017

http://www.dnevno.hr/sport/nogomet/foto-elita-u-svecanoj-lozi-pogledajte-koji-su-sve-likovi-bili-na-maksimiru-1089943/

"Hrvatska reprezentacija u četvrtak je na Maksimiru spektakulrano potopila Grke 4:1. Em što su igrali kako nisu već godinama, em su imali pomoć 12. igrača. Na tribinama je bilo više od 30 tisuća ljudi, točnije 30.013, a među njima je bila i hrvatska “elita” (da se pristojno izrazimo).

Prvu utakmicu dokvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji došli su pogledati predsjednik HNS-a Davor Šuker, naravno, s njim je bio i predsjednik Vlade Andrej Plenković i njegovi ministri, Marić i Medved.
FOTO: FaH
Tu je bio još i predsjednik Sabora, Gordan Jandroković, u narodu poznatiji kao Njonjo, a sraz reprezentacija nije propustio ni prvi čovjek BiH HDZ-a, Dragan Čović. Čak ni javnosti najodbojniji i vjerojatno jedan od najomraženijih likova u Hrvata, Tomislav Horvatinčić, nije propustio utakmicu.
Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Ne bi svečana loža bila potpuna bez osuđivanih političara, pa je tako na utakmicu stigao i Ivan Čehok, novi-stari gradonačelnik Varaždina. Njega se teretilo za zlouorabu položaja i izvlačenje milijuna kuna iz varaždinskog proračuna.


KOMENTAR:

Interesantno je za vidjeti koliko ljudi iz politike sjedi u svecanoj lozi. Niti su platili ulaznice, a niti mali domijenak koji se nudi na takovim mjestima za "very important person"!

Zanimljivo je takodjer da neki od tih u svecanoj lozi su optuzeni za kaznena djela koja su pocinili, ali su se uz pomoc Hrvatskog pravosudje izvukli bez ikakve kazne ili sa zanemarivom kaznom.

Zapravo gornje slike podsjecaju na gladijatorske igre u velikoj areni u Rimu gdje je cezar sa svojim "nedodirljivim senatorima" uzivao u spektaklu ubijanja gladijatora i zivotinja.

Premijer Plenkovic se i osjeca kao "cezar okupljen svojim najodanijim podanicima". Medjutim pravi cezar je osvojio 2/3 svijeta i drugi su bili podani Rimskom carstvu. Premijer Plenkovic je zapravo "anti-cezar" jer on podanicki sluzi bossovima iz Europske unije, a ne Hrvatskom narodu koji ga hrani i oblaci.

Sadasnje vodstvo HDZ-a ne pokazuje patriotske, vec macehinske ocjecaje prema Domovini Hrvatskoj. Stranka je napustila demokrscanstvo te ide cudnim politickim putem. Hrvatski narod je direktna zrtva te politike.

SUMMA SUMMARUM: Premijer Plenkovic i njegovi Ministri direktni su krivci za socijalno-ekonomsku katastrofu u Domovini. Oni krse zakone i Ustav Republike Hrvatske gdje god to mogu.

Pogoduju krupnom kapitalu te odmazu Hrvatskom obrtu i OPG-ovima. Rasprodaju prirodne resurse Domovine bez razmisljanja o sutrasnjici. Klanjaju se europskoj diktatorskoj politici koja pokusava zatrti nacionalnu svijest zemalja clanica Unije.

Ukratko: Premijer Plenkovic sa Vladom vodi antihrvatsku, antisocijalnu, neeticnu i podanicku politiku!

Premijer Plenkovic, predsjednik Hrvatske Vlade  pokazuje da je jedino jak kada treba nekog zbog "sitnog vrijedjanja" uhapsiti ili mu stisnuti prekrsajnu prijavu. Premijer Plenkovic nema status Hrvatskog branitelja jer nije sudjelovao u Domovinskom ratu. Mozda zbog zdravstvenih problema nije mogao biti na prvoj crti obrane Domovine, ali je mogao duznost odsluziti u logistici ili vojnoj administraciji.Kao sin rezervnog majora JNA i vojne doktorice naucio je da "cvrstom rukom" i "zapovjedanjem" ima situaciju pod kontrolom. Medjutim nasa Domovina nije SFRJ i demokracija nije totalitarizam CKSKJ. 
 
Od ubojstva Kralja Zvonimira nas narod trpi razlicite diktature i diktatore. 
Premijer Plenkovic nema Hrvatsku unutarnju i vanjsku politiku, ministre, a niti svoju stranku pod kontrolom. Njegova kontrola je upotreba sile putem politicke diktature. Jednini koji placa ceh njegovog nekompetentnog i diktatorskog vodstva je Hrvatski narod.

Premijer Plenkovic je pokazao "jasnu namjeru" u slijedeca cetiri slucaja, gdje nije zastupao interese Hrvatskog naroda, kao sto slijedi:

1) Obratio sam se u ime Glavnog odbora naseg Politickog Pokreta ministru financija Maricu sa "PRIJEDLOGOM za njegovu ostavku". Do danas ministar Maric na prijedlog nije odgovorio i ako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, citiram:

Članak 46.

Svatko ima pravo slati predstavke i pritužbe, davati prijedloge državnim i drugim javnim tijelima i dobiti na njih odgovor.


Vise o prijedlogu za ostavku pod:


2) Nakon nedavna dva pokusaja silovanja Hrvatica u Zagrebu od strane stranih drzavljana koji uzivaju politicki azil u Domovini Hrvatskoj obratio sam se ministru policije gospodinu Bozinovicu sa zamolbom da "da televizijsku izjavu" za javnost te na taj nacin svojim autoritetom poveca nivo sigurnosti za djevojke i zene u Hrvatskoj. Do danas to nije ucinio. Takodjer mi nije odgovorio na moje pismo iako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, clanak 46.

Prvo pismo:Drugo pismo:


3) Pismo ministrici dr.sc.Dalić - Žalba protiv Tržišne inspekcije Ministarstva Gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske!


Gospodin Plenkovic nije niti u jednom od gore navedena tri slucaja reagirao i pozvao spomenute ministre na odgovornost.
Pismo Puckoj pravobraniteljici gospodji Vidovic:


Premijer Plenkovic je pokazao da nema kontrolu nad svojim ministrima, da ne moze ili ne zeli  zastititi Domovinu Hrvatsku od pozara, Hrvatice od pokusaja silovanja te nasu Domovinu od zloupotreba drzavno-financijskih sredstava i privrednog kriminaliteta..

S obzirom na gore cetiri navedene tocke Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI daje prijedlog parlamentarnoj opoziciji za "pokretanje pitanja povjerenja premijeru Plenkovicu i cijelokupnoj Hrvatskoj Vladi"!

12.09.2017 poslano je pismo parlamentarnoj opoziciji
  

Do danas nitko od Parlementarne opozicije u RH nije nam sluzbeno odgovorio.

Pokretanje pitanja povjerenja nam jamci Ustav Republike Hrvatske!

Članak 116.

(1) Na prijedlog najmanje jedne petine zastupnika u Hrvatskom saboru može se pokrenuti pitanje povjerenja predsjedniku Vlade, pojedinomu njezinom članu ili Vladi u cjelini. SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

P.S. Prvi puta je Politicki Pokret Zauvijek Vjerni Domovini objavio 2014. godine svoj socijalno ekonomski program za razvoj Domovine Hrvatske na BLOGU www.drazenkatic.blogspot.de

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen