Samstag, 11. November 2017

NEPOZNATA BOLEST HARA HRVATSKIM SABOROM! Na izglasavanju povjerenja vladi razboljeli se svi HSS-ovci, nisu bili ni Hrelja, Škibola, Esih…+ KOMENTAR!


Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "pouzdano.hr", 11.11.2017

 http://www.pouzdano.hr/2017/11/11/nepoznata-bolest-hara-hrvatskim-saborom-na-izglasavanju-povjerenja-vladi-razboljeli-se-svi-hss-vci-nisu-bili-ni-hrelja-skibola-esih/

"Vlada noćas nije pala. Glasalo je 137 zastupnika i za opoziv ih je bilo 59, a protiv 78. Nisu se pojavili Bruna Esih, Zlatko Hasanbegović, Glasnović (svi ih NZH), Hrelja (HSU), Škibola (nezavisni), Turina (HNS) ni Aleksić (SNAGA/Živi zid). SDP-u je jedna zastupnica nedostajala, a druga nije mogla glasati jer još nije bila položila zakletvu. Nije se, doduše, pojavilo ni petero zastupnika iz HSS-a.

Krešo Beljak  javio  se na Twitteru. Kaže, citiramo, kako su razlozi njihovog nedolaska banalni, “nikako tajni ni skriveni”. Bili su, kaže, bolesni. “Da je bilo izvjesno bilo što osim onoga što se noćas dogodilo, ostali bismo i pod temperaturama”, dodao je i napomenuo kako su oni “svoju nepotkupljivost pokazali prije šest mjeseci”."

KOMENTAR:

Saborski zastupnici parlamentarne opozicije koji nisu dosli na glasanje povjerenja vladi te bili "kvazi bolesni" pokazali su Hrvatskom narodu da su im jedino vazne saborske place i vlastiti interesi, a ne interesi Hrvatskog naroda.

Ne dolazenje na glasanje parlamentarne opozicije, Politicki Pokret "Zauvijek Vjerni Domovini" proglasava izdajom Hrvatskog naroda. Parlamentarna opozicija moze i dalje voditi zajedno sa premijerom Plenkovicem antihrvatsku i antisocijalnu politiku. Redovne parlamentarne izbore ne mogu izbjeci. 

Jedina politicka opozicije koja postoji i djeluje u Domovini Hrvatskoj je vanparlamentarna opozicija. Politicki Pokret "Zauvijek Vjerni Domovini" kao dio vanparlamentarne opozicije nastavlja svoj politicki rad dalje. Mi nikada necemo odustati od Domovine Hrvatske i borbe za Hrvatski narod.

Postovane Hrvatice i Hrvati,

cijenjeni pripadnic nacionalnih zejednica zajednicke nam Domovine Hrvatske,

NE dozvolite da Vas slome!

Sadasnje vodstvo HDZ-a ne pokazuje patriotske, vec macehinske ocjecaje prema Domovini Hrvatskoj. Stranka je napustila demokrscanstvo te ide cudnim politickim putem. Hrvatski narod je direktna zrtva te politike.

SUMMA SUMMARUM: Premijer Plenkovic i njegovi Ministri direktni su krivci za socijalno-ekonomsku katastrofu u Domovini. Oni krse zakone i Ustav Republike Hrvatske gdje god to mogu.

Pogoduju krupnom kapitalu te odmazu Hrvatskom obrtu i OPG-ovima. Rasprodaju prirodne resurse Domovine bez razmisljanja o sutrasnjici. Klanjaju se europskoj diktatorskoj politici koja pokusava zatrti nacionalnu svijest zemalja clanica Unije.

Ukratko: Premijer Plenkovic sa Vladom vodi antihrvatsku, antisocijalnu, neeticnu i podanicku politiku!

Premijer Plenkovic, predsjednik Hrvatske Vlade  pokazuje da je jedino jak kada treba nekog zbog "sitnog vrijedjanja" uhapsiti ili mu stisnuti prekrsajnu prijavu. Premijer Plenkovic nema status Hrvatskog branitelja jer nije sudjelovao u Domovinskom ratu. Mozda zbog zdravstvenih problema nije mogao biti na prvoj crti obrane Domovine, ali je mogao duznost odsluziti u logistici ili vojnoj administraciji.Kao sin rezervnog majora JNA i vojne doktorice naucio je da "cvrstom rukom" i "zapovjedanjem" ima situaciju pod kontrolom. Medjutim nasa Domovina nije SFRJ i demokracija nije totalitarizam CKSKJ. 
 
Od ubojstva Kralja Zvonimira nas narod trpi razlicite diktature i diktatore. 
Premijer Plenkovic nema Hrvatsku unutarnju i vanjsku politiku, ministre, a niti svoju stranku pod kontrolom. Njegova kontrola je upotreba sile putem politicke diktature. Jednini koji placa ceh njegovog nekompetentnog i diktatorskog vodstva je Hrvatski narod.

Premijer Plenkovic je pokazao "jasnu namjeru" u slijedeca cetiri slucaja, gdje nije zastupao interese Hrvatskog naroda, kao sto slijedi:

1) Obratio sam se u ime Glavnog odbora naseg Politickog Pokreta ministru financija Maricu sa "PRIJEDLOGOM za njegovu ostavku". Do danas ministar Maric na prijedlog nije odgovorio i ako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, citiram:

Članak 46.

Svatko ima pravo slati predstavke i pritužbe, davati prijedloge državnim i drugim javnim tijelima i dobiti na njih odgovor.


Vise o prijedlogu za ostavku pod:


2) Nakon nedavna dva pokusaja silovanja Hrvatica u Zagrebu od strane stranih drzavljana koji uzivaju politicki azil u Domovini Hrvatskoj obratio sam se ministru policije gospodinu Bozinovicu sa zamolbom da "da televizijsku izjavu" za javnost te na taj nacin svojim autoritetom poveca nivo sigurnosti za djevojke i zene u Hrvatskoj. Do danas to nije ucinio. Takodjer mi nije odgovorio na moje pismo iako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, clanak 46.

Prvo pismo:Drugo pismo:


3) Pismo ministrici dr.sc.Dalić - Žalba protiv Tržišne inspekcije Ministarstva Gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske!


Gospodin Plenkovic nije niti u jednom od gore navedena tri slucaja reagirao i pozvao spomenute ministre na odgovornost.
Pismo Puckoj pravobraniteljici gospodji Vidovic:


Premijer Plenkovic je pokazao da nema kontrolu nad svojim ministrima, da ne moze ili ne zeli  zastititi Domovinu Hrvatsku od pozara, Hrvatice od pokusaja silovanja te nasu Domovinu od zloupotreba drzavno-financijskih sredstava i privrednog kriminaliteta..

S obzirom na gore cetiri navedene tocke Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI daje prijedlog parlamentarnoj opoziciji za "pokretanje pitanja povjerenja premijeru Plenkovicu i cijelokupnoj Hrvatskoj Vladi"!

12.09.2017 poslano je pismo parlamentarnoj opoziciji
  

Do danas nitko od Parlementarne opozicije u RH nije nam sluzbeno odgovorio.

Pokretanje pitanja povjerenja nam jamci Ustav Republike Hrvatske!

Članak 116.

(1) Na prijedlog najmanje jedne petine zastupnika u Hrvatskom saboru može se pokrenuti pitanje povjerenja predsjedniku Vlade, pojedinomu njezinom članu ili Vladi u cjelini. SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

P.S. Prvi puta je Politicki Pokret Zauvijek Vjerni Domovini objavio 2014. godine svoj socijalno ekonomski program za razvoj Domovine Hrvatske na BLOGU www.drazenkatic.blogspot.de

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen