četvrtak, 18. svibnja 2023.

DUGA RESA MOŽE BOLJE - dr.med. Bruno Kurelić: "Zaključite sami što se događa"!


 Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala trend.com.hr 18.05.2023

https://trend.com.hr/2023/05/17/bruno-kurelic-iz-mreznickog-varosa-inace-to-se-nikad-ne-dogada-kisa-cijelo-vrijeme-ne-pada-zakljucite-sami-sto-se-dogada/

"Znači, jučer u jedan sat samo stazica uz rijeku je bila poplavljena. U tri sata je bilo poplavljeno do kuće i onda se diže vodeni val. Po mojoj procjeni bio je 40-50 cm tako da mi je ovaj put bila ugrožena garaža. Inače, to se nikad ne događa. Kiša cijelo vrijeme ne pada. Zaključite sami što se događa. Noćas je nešto malo kiše padalo ovdje, voda se povlači, opet zaključite sami. Vrlo važan poučak za neke događa li se nešto od same kiše ili nešto uzvodno diže vodeni val, rekao je Bruno Kurelić.

Ogorčenost ljudi sve je prisutnija, a tko je zakazao? Ljudski faktor ili nešto deseto?"Kraj citata!

.......................................................................

Ekstremne poplave koje su pogodile Hrvatsku nisu zaobišle ni grad Dugu Resu!

Mnogi gradovi aktivno se bore protiv nabujale vode koja zalijeva ceste, vrtove kuće i podrume. Vlast u gradu Dugoj Resi (HSS-SDP) nespremna je bila ove zime za snijeg koji je napadao. Sada se priča ponavlja. Ponovo je Gradska vlast nespremna za vodenu bujicu koju donosi rijeka Mrežnica.

U biti kada se pojavi bilo koji veći problem, predstavnici Gradsek vlasti i Gradski vijećnici se zavuku u mišju rupu u kojoj ostaju dok se problem sam od sebe ne razriješi (otopi snijeg, povuče vodena bujica itd.). U borbi protiv vodene bujice u Dugoj Resi zahvala se mora izreći DVD - Duga Resa i udruzi Vodomar iz Duge Rese!

Na slijedećim videima vidimo dio grada "Mrežnička Varoš" koje je paralizirala nabujala Mrežnica i o kome je dao svoju izjavu dr.med.Kurelić!




Dražen Katić


Politički pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI

Član GLAVNOG ODBORA

Dipl.-Ing. Dražen Katić mr.sc.

 

web: www.drazenkatic.blogspot.com

Facebook: Politički pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI

Instagram: zauvijek_vjerni_domovini

Twitter: ZVD_eV

You Tube: Drazen Katic

Mobitel / Whatsapp 0049 152 193 366 39

***************************************************** 


SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Političkog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 

https://drazenkatic.blogspot.com/2017/06/nezavisna-lista-zauvijek-vjerni_10.html?fbclid=IwAR129oInkM8WPnjx-4OxXNO3PW2I7YKLusFzXMqdQt-ttBik3AyWaZGAE8A


PARLAMENTARNI PROGRAM Političkog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENIŠTVO), ZA SLIJEDEĆE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD LINKOM:

https://drazenkatic.blogspot.com/2016/08/hrvati-na-pet-kontinenata-zauvijek.html?fbclid=IwAR3VNr7Ky0Nv5bR1CYrPh5wQTE2b1WOulr-3LGFGKVaRmrAEHUM7SPJTScA


Nema komentara:

Objavi komentar