četvrtak, 11. svibnja 2023.

DUGA RESA MOŽE BOLJE - Raste nezadovoljstvo građana Duge Rese!

Slike i citirani tekstovi preuzeti su sa Facebook grupe NAŠA DUGA RESA, 09.05.2023

M.V. "Nešto je pokošeno nešto preskočili i ostavili travu. Nitko ne grabi, ispod pokošene trave se skupljaju zmije. Zbog čega pokošenu travu dužine metar ne pograbe i očiste. Slika desno zmija. Slika jedan pokošeno djelomično.Več kad su na jednoj parceli da ne troše gorivo za traktor, zašto odmah ne završe posao kako treba? Znači centar grada se počisti, a ostali djelovi grada naprave poso na pol. Tako do sada nije bilo. Uvijek pokošeno, pograbito i otpaljana pokošena trava. Sada se više plaća, asfalta ima više radi parkirališta. Sada je manje za kositi ali je neuredno. Sramota za nadležne što radnike tjeraju da tako rade. Ipak im netko naređuje kako će raditi." Kraj citata!

 

M.F. "Inzl još nije pokošen… a da vidiš što zmijurina ima na istom… i to macače do 1,5 metara… užas"

M.V.  "Moramo biti oprezni i paziti na djecu jer se nezna jer otrovnica. Kasno je kad se dogodi zlo."

 "A Inzl je valjda negdje na kraju na redu pod klasu ljudi u našoj Duga Resi mislim Ž."

M.F.

"To da pod obavezu…. a ovo drugo dati kažem da je meni i mojoj ženi na čast i ponos da živimo na Inzlu!!!!!
Sva moja unučad, njih sedam vole se najviše igrati ovdje
Sada je Inzl sav razrušen i uništen a inače je vleruj mi oaza mira i ljepte!!!!"

...................................... 

 U Dugoj Resi smo došli do te krajnosti da se neki djelovi grada kose i uređuju, a drugi djelovi grada zapuštaju, gdje trava raste do jednog metra, a kada se konačno pokosi, ne pograbi se. 

Činjenica da u pokošenoj travi ima zmija u najmanju ruku spriječava građane da koriste gradske površine.

Međutim da Gradska vlast u Dugoj Resi, građane grada dijeli po kategorijama i tako se prema njima i odnosi je najgrublji oblik ljudske diskriminacije. 

Zašto bi netko više vrijedio ako stanuje na Staroj Cesti od onoga tko stanuje na Inzlu, u Kasaru, u Belavićima, Zvečaju ili u Mrzlom Polju. Nije Duga Resa samo "Općina" i 100 metara oko nje!

Gradska vlast na odlasku HSS-SDP tretira Grad kao "osobno vlasništvo", a građane kao "nužno zlo"! 

Gradski vijećnici su u potpunosti izdali povjerenje građana. Gradski vijećnici se ponašaju kao Osmanlije kada su zauzeli kršćanske dijelove svijeta. Gradski vijećnici su svi vlast, opozicija postoji samo na papiru. Mogućnost da nekoga u Dugoj Resi ugrize zmija u velikoj travurini ili u odkosu koji nije uklonjen upućuje na potpuni nebrigu Gradskog vijeća za građane, koji su ih izabrali.

I ponovo moj apel svim 15 Gradskih vijećnika u Dugoj Resi: Dajte odmah ostavke i dozvolite građanima da prijevremeno biraju "novo" Gradsko vijeće! Građani nisu vaši taoci. Pokazali ste da imate empatiju jedino za svoje vlastite interese. Ostavite se politike i idite doma!

 


Dražen Katić


Politički pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI

Član GLAVNOG ODBORA

Dipl.-Ing. Dražen Katić mr.sc.

 

web: www.drazenkatic.blogspot.com

Facebook: Politički pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI

Instagram: zauvijek_vjerni_domovini

Twitter: ZVD_eV

You Tube: Drazen Katic

Mobitel / Whatsapp 0049 152 193 366 39

***************************************************** 


SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Političkog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 

https://drazenkatic.blogspot.com/2017/06/nezavisna-lista-zauvijek-vjerni_10.html?fbclid=IwAR129oInkM8WPnjx-4OxXNO3PW2I7YKLusFzXMqdQt-ttBik3AyWaZGAE8A


PARLAMENTARNI PROGRAM Političkog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENIŠTVO), ZA SLIJEDEĆE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD LINKOM:

https://drazenkatic.blogspot.com/2016/08/hrvati-na-pet-kontinenata-zauvijek.html?fbclid=IwAR3VNr7Ky0Nv5bR1CYrPh5wQTE2b1WOulr-3LGFGKVaRmrAEHUM7SPJTScA


Nema komentara:

Objavi komentar