srijeda, 17. svibnja 2023.

DUGA RESA MOŽE BOLJE - Gradska vlast nespremno dočekala poplavu!

 

 

Ekstremne poplave koje su pogodile Hrvatsku nisu zaobišle ni grad Dugu Resu!

Mnogi gradovi aktivno se bore protiv nabujale vode koja zalijeva ceste, vrtove kuće i podrume. Vlast u gradu Dugoj Resi (HSS-SDP) nespremna je bila ove zime za snijeg koji je napadao. Sada se priča ponavlja. Ponovo je Gradska vlast nespremna za vodenu bujicu koju donosi rijeka Mrežnica.

U biti kada se pojavi bilo koji veći problem, predstavnici Gradsek vlasti i Gradski vijećnici se zavuku u mišju rupu u kojoj ostaju dok se problem sam od sebe ne razriješi (otopi snijeg, povuče vodena bujica itd.). U borbi protiv vodene bujice u Dugoj Resi zahvala se mora izreći DVD - Duga Resa i udruzi Vodomar iz Duge Rese!

Na slijedećim videima vidimo dijelove grada koje je paralizirala nabujala mrežnica!


 





Dražen Katić


Politički pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI

Član GLAVNOG ODBORA

Dipl.-Ing. Dražen Katić mr.sc.

 

web: www.drazenkatic.blogspot.com

Facebook: Politički pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI

Instagram: zauvijek_vjerni_domovini

Twitter: ZVD_eV

You Tube: Drazen Katic

Mobitel / Whatsapp 0049 152 193 366 39

***************************************************** 


SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Političkog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 

https://drazenkatic.blogspot.com/2017/06/nezavisna-lista-zauvijek-vjerni_10.html?fbclid=IwAR129oInkM8WPnjx-4OxXNO3PW2I7YKLusFzXMqdQt-ttBik3AyWaZGAE8A


PARLAMENTARNI PROGRAM Političkog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENIŠTVO), ZA SLIJEDEĆE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD LINKOM:

https://drazenkatic.blogspot.com/2016/08/hrvati-na-pet-kontinenata-zauvijek.html?fbclid=IwAR3VNr7Ky0Nv5bR1CYrPh5wQTE2b1WOulr-3LGFGKVaRmrAEHUM7SPJTScA


Nema komentara:

Objavi komentar