petak, 12. svibnja 2023.

DUGA RESA MOŽE BOLJE - Rupe po gradu veličine kratera!


 Citirani tekst preuzet je iz Facebook grupe "NAŠA DUGA RESA", 12.05.2023

M.F.

"Ulica Jozefa Jeruzalema od semafora do drugog bolničkog mosta ima na sebi stotine udarnih rupa već tri tjedna.
I nitko ne reagira na istom problemu… strašno je to što neznaš kome da pošalješ upit o istom!!"
 
"...probaj proći od mosta kroz Banjavčićevu pa da vidiš kaj su udarne rupe😭. Užas. Jučer kopali kod stadiona i misliš poravnali kad ono zvekneš u rupu da ti slabo dođe😪"
 
A.M.Š.
 
"isprobano nažalost 🙉"

 B.G.K.
 
"i mi isprobali 😭"

 
J.T.
 
 "Na jedva sto metara valjda sto udarnih rupa koje nisu rupe nego krateri. Sad se napune vodom pa se i ne vide mislis mlaka a ono pola kotaca propadne."
 

 
Rupetine koje se nalaze u gradu Dugoj Resi su posljedica aglomeracije, ali i posljedice neodržavanje gradskih cesta kao i zloupotrebe prometa kod vožnje teških kamiona ulicama u kojima je jasno istaknut znak zabrane vožnje za vozila teža od 7,5 tona!
 
Nakon kiša, rupetine u Dugoj Resi su prekrivene vodom i predstavljaju opasnost za vozila, ali i za bicikliste i pješake slabije vidne sposobnosti!
 
Rupetine se do konačnog asfaltiranja mogu zatrpati pijeskom, ali grad to ne čini! Grad ne financira naše uništene amortizere! Što grad radi, ako ne radi ono što je potrebno?
 
Gradski vijećnici, svih 15, kao izvršna vlast u Dugoj Resi direktno su odgovorni za katastrofalne ceste u gradu!
 
U Gradskom vijeću ne postoji opozicija, već svih 15 vijećnika podupire vladajuće. To se jasno vidi na sjednicama Gradskog vijeća, kada svi vijećnici dižu ruke ZA, a nitko PROTIV.
 
Moj apel Gradskim vijećnicima je: Dajte ostavke i idite doma. Grad nije vaše vlasništvo. Građani nisu vaši taoci. Jedino riješenje za grad Dugu Resu su prijevremeni izbori za Gradsko vijeće, kao što je bilo u Splitu i Varaždinu!
 

Dražen Katić


Politički pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI

Član GLAVNOG ODBORA

Dipl.-Ing. Dražen Katić mr.sc.

 

web: www.drazenkatic.blogspot.com

Facebook: Politički pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI

Instagram: zauvijek_vjerni_domovini

Twitter: ZVD_eV

You Tube: Drazen Katic

Mobitel / Whatsapp 0049 152 193 366 39

***************************************************** 


SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Političkog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 

https://drazenkatic.blogspot.com/2017/06/nezavisna-lista-zauvijek-vjerni_10.html?fbclid=IwAR129oInkM8WPnjx-4OxXNO3PW2I7YKLusFzXMqdQt-ttBik3AyWaZGAE8A


PARLAMENTARNI PROGRAM Političkog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENIŠTVO), ZA SLIJEDEĆE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD LINKOM:

https://drazenkatic.blogspot.com/2016/08/hrvati-na-pet-kontinenata-zauvijek.html?fbclid=IwAR3VNr7Ky0Nv5bR1CYrPh5wQTE2b1WOulr-3LGFGKVaRmrAEHUM7SPJTScA


 

Nema komentara:

Objavi komentar