utorak, 23. lipnja 2015.

DEMONSTRACIJA PROTIV "GENDER" NASTAVE U SKOLAMA U BADEN-WÜRTTEMBERGU


























U nedjelju 20.06.2015 odrzan je u Stuttgartu miran prosvjed pod nazivom "Demo für alle", gdje su se gradjani krscanskog svjetonazora usprostavili planu crveno-zelene vlade da uvedu u skole u nastavu "GENDER" svjetonazor na svijet. Protestu je prisustvovalo po mojoj procjeni oko 5.000 prosvjednika i vrlo mali broj protuprosvjednika sa homoseksualne i komunisticke scene. Policija je skup izvrsno osigurala, te se je jedna od voditeljica prosvjeda policiji javno i zahvalila. Predstavnici nezavisne liste "ZAUVJEK VJERNI DOMOVINI" su takodjer prisustvovali prosvjedu te tako jasno rekli jedno NE za GENDER! Nama prosvjednicima je podjeljen listic u kome se moze potpisati peticija, a koja ce biti predana kancelarki gospodji Merkel.

Nekoliko izvadaka iz peticije (slobodan prijevod sa njemackog na hrvatski jezik)!

"Apel kanzelarki dr. Angeli Merkel: Brak ostaje brak!

Svako dijete ima pravo na oca i majku. U prirodi stvari je da jedno dijete nastane kao akt ljubavi muskarca i zene. Za to je potreban brak. Brak muskarca i zene nije nasto kao produkt zakona nego postoji prije nastajanja drzava, te ne moze od parlamenata vlada biti promjenjen. Brak je temeljna jedinica za Porodicu i drustvo u cjelini. Taj zakon je dio njemackog "Temeljnog gradjanskog zakona- Grundgesetz"!

Samorazumljivo da mogu i ljudi istog spola imati brigu jedni za druge. U Njemackoj je crveno-zelena vlada 2001. omogucila institucionalno priznanje ljudima istog spola "Istospolne zajednice"! 14 godina kasnije pripadnici tih zajednica traze "Brak za sve!"......U daljnjoj fazi je moguce da se trazi ozakonjenje "Poligamije"!. .... Molim Vas zbog toga (gospodjo kanzelarka Merkel) sve zahtjeve  da se prizna "Brak za sve" anaulirati i jasno iznijeti stav da "Brak ostaje brak jedino izmedju zene i muskarca".

Postovene dame i gospodo, postovane Hrvartice i Hrvati ako zivite u Saveznoj Republici Njemackoj imate mogucnost svoj glas dati u online peticiji cime cete poduprijeti ovu krscansku akciju. Peticija je usmjerena ministru za kulturu Baden-Württembergu gospodinu Stochu!

Drazen Katic

https://demofueralle.wordpress.com/service/online-petition-an-kultusminister-andreas-stoch/



Nema komentara:

Objavi komentar