četvrtak, 8. lipnja 2017.

DUGA RESA KUP POSTAJE "DUGA RESA SUPERKUP"!

Citat: Zeljko Laskac, Facebook, 08.06.2017

"OSVRT S TRIBINE: DUGA RESA KUP POSTAJE DUGA RESA SUPERKUP!!! LOKOMOTIVA ZAGREB DOLAZI!!!

Trasom Kajzerica – Mrežnica – Vinica dolazi Lokomotiva, dolaze mlađi pioniri možda i najuzbudljivije škole nogometa u Hrvatskoj. I najvažnije – dolaze prvaci najjače nacionalne lige za ovaj uzrast – 1. HNL-Središte!

Kako je na turnir već prijavljena momčad zagrebačkog Dinama, inače drugoplasirani sastav te kategorije ove sezone u istoj ligi - zna se što slijedi. Slijedi sudar svjetova, slijedi konačni obračun za kraj sezone, slijedi svojevrsni Superkup mlađih pionira! Ovime je turnir ovog uzrasta prerastao sva očekivanja svojom kvalitetom. 

Cilj je bio spriječiti da Duga Resa postane nogometna provincija, a ovime je postala nogometna top destinacija Županije karlovačke! Domaćin je ozbiljno shvatio kvalitetu, značaj i ugled turnira i članovi Uprave NK Duga Resa 1929 rastrčali su se lopatama, razmahali kosilicama, razletjeli bušilicama, razjurili agregatima i rasvjetlili aparatima za varenje i na Gradskom stadionu Duga Resa sve se dimi, puši, gori i sijeva kao da se gradi pruga Brčko – Banovići ili Hidrocentrala Đerdap! 

Sve mora i sve će biti uređeno, ušminkano, dotjerano, uglancano, sve će biti cakum-pakum! A sve i mora biti najbolje od najboljeg kad malo bolje pogledate i vidite da i dolaze najbolji od najboljih! Dinamo, Lokomotiva, Slaven Belupo, Bela Krajina, Karlovac 1919, Zagorec Krapina, Ilovac, Duga Resa 1929...Turnir kvalitete kakav Duga Resa nije imala. 

Duga Resa ponovno na nogometnoj mapi. I nemojte mi govoriti da to nije moguće...DOBRODOŠLA LOKOMOTIVA ZAGREB!!!"

Postovane Dugoresanke i Dugoresani,

nadam se da cete moci odvojiti malo slobodnog vremena te posjetiti ovu senzacionalnu sportsku manifestaciju i podrzati nas NK Duga Resa 1929....

Taj turnir treba biti uvertira za penjanje naseg kluba u slijedecu nogometnu ligu s ciljem dolaska u prvu HNL. Mozda to nekom sada izgleda kao bajka, medjutim kao sto sam u izbornoj kampanji 2017 za grad Dugu Resu u posljednjem pismu obracanja birackom rtijelu i naveo sad ponavljam: 

Njemacka tvrtka SAP je dovela malo njemacko selo Hoffenheim (ca.3000) stanovnika u prvu njemacku Bundes Ligu. Ako su oni uspjeli, zasto ne bi mogli i mi. Medjutim za to nam treba NOVAC.  Posto novac ne raste na drvecu moramo zajednickim snagama stvoriti toliko jaku ekonomiju grada Duge Rese koja ce ostvarivati "visak dobiti" te cemo jednim dijelom "visak dobiti" tada moci donirati i NK Duga Resa 1929. Samo je nebo gornja granica!

Lijep pozdrav

Drazen Katic


Nema komentara:

Objavi komentar