petak, 30. lipnja 2017.

U sklopu projekta “Try Talking in My Shoes“ u Dugoj Resi je boravilo 37 mladih iz pet država!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "kaportal.rtl.hr", 30.lipanj 2017

http://kaportal.rtl.hr/sklopu-projekta-try-talking-in-my-shoes-dugoj-resi-boravilo-37-mladih-iz-pet-drzava/

" AG Vallis Colapis uspješno je kraju priveo još jedan projekt. Ovog puta organizirao je razmjenu mladih “Try Talking in My Shoes” koja je u Dugoj Resi proteklih dana okupila 37 mladih osoba iz čak pet zemalja. Riječ je o projektu unutar Erasmus + programa vrijednom više od 17 tisuća eura, a koji je financirala Europska komisija putem Agencije za mobilnost i programe Europske unije.

Mladi iz Turske, Švedske, Italije, Rumunjske i Danske zajedno s četvero Dugorešana i jednom sudionicom iz Ozlja, tijekom svog boravka u Dugoj Resi bili su smješteni u Učeničkom domu gdje je za njih bilo pripremljeno niz aktivnosti.

Osim što su radili na poboljšanju komunikacijskih vještina i sposobnostima, usavršavali su engleski jezik te upoznali Dugu Resu i uživali u ljepotama Mrežnice. Danas program završava, mladi odlaze iz Duge Rese te se nadamo da će im boravak u gradu na Mrežnici ostati u lijepom sjećanju."





SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Nezavisna liste ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 



Nema komentara:

Objavi komentar