petak, 2. lipnja 2017.

POSTOVANE DUGORESANKE I DUGORESANI!



Za par sati zavrsava predizborna kampanja za Lokalne izbore u Domovini Hrvatskoj 2017. U ponoc pocinje izborna sutnja. Par recenica o ovogodisnjoj kampanji. Sudjelovao sam u mnogobrojnim izbornim kampanjama ili radom na terenu ili ispred kompijutora sa mojim marketiskim timom i nikada nije bilo lako. Medjutim uvijek je bilo zanimljivo!

Ove godine kampanja koja se vodila u mome rodnom gradu Dugoj Resi je bila od strane dugoreskog HDZ-a sve ali ne "fer kampanja"!

Citiram moj tekst objavljen u blogu,  31.05.2017





".....Gore citirani tekst "podebljan crnom bojom" koji je ujedno i sluzbeno obracanje gospodje Zadrovic birackom tijelu grada Duge Rese spada u tvz. POLITICKE FLOSKULE. Sto su to politicke floskule?

Politicke floskule su cijele recenice ili fraze koje koriste politicari da bi "nesto" rekli glasackom tijelu, a da time "nista ne kazu"!. Dugoreski receno "pricanje u prazno".

Po izjavi gospodje Zadrovic od prije nekoliko dana, ona je aktivna u politici tek nekih dva i pol mjeseca. Sa dva i pol mjeseca politickog iskustva u kome nije  mogla obici ni tri dugoreske ulice, njena predizborna kampanja je vise od avanture.

Postavljam si stalno pitanje da li je kandidatura gospodje Dijane Zadrovic dio predizbornog inzinjeringa HDZ-a Duge Rese? Da li je gospodja Zadrovic u cijeloj toj igri samo"zrtveno janje" koje mora bit zrtvovano da bi se odgovornost za izgubljene izbore odbacila od onih koji povlace konce u dugoreskom HDZ-u?

Gospodin Grcic u medijima istice njegovo 16-godisne politicko iskustvo. Zasto HDZ Duge Rese za kandidata gradonacelnika nominira potpuno politicki neiskusnu gospodju Zadrovic, a ne politickog veterana gospodina Grcica?
Odgovor na to pitanje mozemo svako zasebe formulirati!"....

...............................................................................

...."Gornje citirani tekst iz clanka vec sam u blogu prije nekoliko dana prokomentirao. To sto radi HDZ u Dugoj Resi to je "Politika bicepsa",  to je politika "Tenkom na ficu"! Svi mi znamo kako je tenk pregazio malog ficu u Domvinskom ratu.

Dugoreski HDZ misli takovom politikom impresionirati biracko tijelo naseg grada. Upravo suprotni efekt! Zastrasivanje birackog tijela "vojskom visokih duznosika RH" koje su uputili u mali grad Dugu Resu ce postici efekat odbojnosti birackog tijela naspram HDZ-a. Ljudi su siti. Politicka oligarhija u RH je ne samo unistila ekonomiju Republike Hrvatske vec i "utukla Hrvatski narod". Ne napustaju Hrvati  rodnu grudu zato sto nemaju sto jesti, vec zato jer ne mogu trpjeti nepravdu i laz koja im se servira zadnjih 26 godina.

Medjutim vratimo se HDZ-u Duga Resa. Autor clanka je zaboravio napisati da su u Dugu Resu pored  navedenih visokih drzavnih duznosnika poslani i ministar turizma RH, kao i ministar obrane RH.

Ja sam zahtjevao u vise postova da mi se odgovori, da se odgovori Hrvatskom narodu tko je platio te troskove posjeta i sa cijeg racuna je skinut novac. Naravno da me ne zanima tko je platio kavu u Dugoj Resi, ali moju nezavisnu lstu ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI zanima tko je platio sluzbeno osiguranje, tko je platio vozace sluzbenih vozila, tko je platio dnevnice za turneju Ogulin-Duga Resa-Karlovac?

Ako je te sve troskove podmrio zupanijiski HDZ, tada neka javno u online-formi prezentiraju racune. Ako su ti troskovi podmireni iz budzeta Vlade RH, tada gospodin Plenkovic neka preuzme odgovornost za ucinjeno!

Postovane Dugoresanke i Dugoresai, ja cu u drugom krugu izbora za grad Dugu Resu glasati za gospodina Tomislava Boljara, a Vama predlazem da "glasate po svojoj savjesti"!

Lijep pozdrav!
Drazen Katic
...........................................................................
Citiram dalje moj tekst objavljen u mom blogu danas, 02.06.2017



"Do danas nitko iz zupanijskog Hdz-a nije javno prilozio racune o troskovima izborne turneje Ogulin-Duga Resa - Karlovac. Takodjer  za nastale troskove premijer Plenkovic nije preuzeo odgovornost. 
I kao da to nije bilo dosta. HDZ salje ponovo ministricu Gabrielu Zalac u Dugu Resu. Prije ovih izbora visoki duznosnici HDZ-a nisu znali na zemljopisnoj karti pokazati gdje se nalazi grad Duga Resa, a u ove izborne dane Duga Resa postaje poznatija od Holivuda!
Pitanje za Ministricu Zalac: "Gospodjo Zalac, cijim novcem je financiran vas put iz Zagreba u Dugu Resu i natrag za Zagreb? Tko je platio vasu dnevnicu, dnevnicu vaseg osobnog vozaca i dnevnice vaseg osiguranaj? Tko je platio kavu i rucak u Dugoj Resi to nasu nezavisnu listu ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI ne zanima.  

Ako je zupanijski HDZ podmirio troskove posjete ministrice Zalac Dugoj Resi molim prezentirajte javno racune o podmirenju troskova. Ako je gospodja ministrica svojom sluzbenom karticom podmirila racune, a Vlada RH platila njenu dnevnicu i dnevnice njene osobne pratnje, gospodjo ministrice preuzmite odgovornost.
I da se ne bi mislilo da su izbori za dva tri dana zavrseni i da ce po starom dobrom pravilu "pojest vuk magare i nikom nista", cekaju nas uskoro parlamentarni izbori (premijer Plenkovic ih je vise puta u medijima najavio) te ce nasa nezavisna lista inzistirati na racunima koje HDZ do danas nije transparentno prikazao gradjanima nase Domovine, a koje su upravo nasi gradjani platili svojim porezom!
Za razliku od gospodje Dijane Zadrovic koja prezentira svoj program kao "listu bozicnih zelja", gradonacelnik Tomislav Boljar ima jasnu viziju razvoja grada Duge Rese, jasnu viziju otvaranja radnih mjesta, jasnu viziju rijesavanja socijalnih i kulturnh potreba gradjana naseg grada. Vise o programu mozete vidjeti pod slijedecim linkom:



Takodjer postoji i web stranica na kojoj gospodin Boljar precizno definira viziju razvoja grada Duge Rese i to pod slijedecim linkom:

http://www.tomislavboljar.com/



 Za one malo zahtjevnije koji ce traziti dodatne impulse u razvoju grada Duge Rese na ekoloskom, ekonomskom, socijalno i politickom podrucju koalicijski partner HSS-a i SDP-a u Dugoj Resi nezavisna lista ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI nudi rijesenja u narednih 10-15 godina takodjer pod slijedecim linkom:



Postovane Dugoresanke i Dugoresani,

Ako ste u koalicijskom programu HSS-a, SDP-a i nezavisne liste ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI, programu razvoja i modernizacije grada DUGE RESE prepoznali Sebe i Svoje želje, Svoja nastojanja i težnje, tada nas na lokalnim izborima u nedjelju podržite Vašim glasom! Zaokruzite list broj 1. Tomislav Boljar!
U ponedjeljak je u njemackoj blagdan, a vjerovatno i u Domovini, tako da krecemo u utorak, (prvi radni dan u nadolazecem tjednu) zajednickim snagama na posao, uciniti mali grad Dugu Resu primjerom modernizacije i zaposljavanja, primjerom bogate kulture i sporta, primjerom sretnih ljudi, primjerom ne samo u karlovackoj zupaniji vec u cijeloj Domovini Hrvatskoj.
I za kraj, a ovo zaista nije predizborni trik: Kada grad Duga Resa postane stabilan ekonomski faktor u zupaniji te pocne proizvodnjom ostvarivati "vecu dobit" uloziti cemo novac u nogometni klub Duga Resa te ga dovesti u prvu Hrvatsku nogometnu ligu. To prijatelji nije bajka. Ako je njemacka tvrtka SAP mogla malo njemacko selo (3.000 stanovnika) i maleni klub  TSG 1899 Hoffenheim dovesti u prvu Bunes ligu, onda to mozemo i mi. Ali sacuvajte to kao nasu malu tajnu. O njoj gradonacelnik Boljar ne zna za sada nista.
Lijep pozdrav, uz
ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI

mr.sc. Drazen Katic, dipl.ing.ing.

Nema komentara:

Objavi komentar