petak, 2. lipnja 2017.

GRAD DUGA RESA - Tri poznata lica čvrsto uz Boljara: On ima osjećaj za grad, a u jednoj godini napravio je puno!


Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "kaportal.rtl.hr", 01.06.2017

http://kaportal.rtl.hr/tri-poznata-lica-cvrsto-boljara-osjecaj-grad-a-jednoj-godini-napravio-puno/

"Borna Grgurić je diplomant ekonomije i aktivist “Dugoreških mališana”, Branko Primužak je bivši saborski zastupnik i bivši dugoreški gradonačelnik, a Anđelko Grman poduzetnik i tajnik u KŠR Mrešnica. Osim što beskrajno vole svoj grad, ovo troje ljudi, naizgled različitih interesa, imaju još jednu zajedničku crtu – smataju da Dugu Resu boljom može učiniti samo kandidat za gradonačelnika Tomislav Boljar.


Sva trojica ući će u Gradsko vijeće Grada Duge Rese s liste HSS-a, a ono što je također zanimljivo, sva trojica su nezavisni, odnosno, nestranački kandidati. To dokazuje da su Boljaru ljudi ispred politike, kao i da  su interesi općeg dobra u Dugoj Resi daleko važniji od bilo kakvih stranačkih interesa.

 

Borna Grgurić

– Boljara podržavam jer je jedini koji nudi nudi realan i izvodljiv program, poznajem ga dobro i znam da nas neće razočarati. U svom je timu okupio stručne ljude, dao je prostora nama mladima i preuzeo inicijativu. Uvjeren sam da možemo zajedno napraviti da Duga Resa i dalje prosperira i ne bude nikakva “zona sivila”, rekao je Borna Grgurić, nedavni diplomant ekonomije koji dodaje da je apsolutno spreman pomoći da Duga Resa nastavi brzim tempom dalje.

– Spreman sam uključiti se i pomoći u tome. Na nama je da saberemo glave i realiziramo započete projekte kao i da prezentiramo nove i u konačnici i njih ostvarimo, kaže Borna, te dodaje da se u protekloj godini učinilo jako puno, čak znatno više nego do sada. Kako dodaja, “stara garda” je radila na gradnji infrastrukture koja možda oku i nije toliko vidljiva, no sada je vrijeme da se posveti i mladim ljudima.
Grgurić je, podsjetimo, dugogodišnji aktivist u Dugoreškim mališanima, udruzi civilnog društva koja iza sebe ima brojne projekte, pa mu je, dodaje, cilj da se gradska administracija još više posveti i mladim ljudima.

 

Branko Primužak

Branko Primužak, iskusni političar, bivši gradonačenik i jedan od utemeljitelja HDZ-a u Dugoj Resi, također je u Tomislavu Boljaru prepoznao budućeg gradonačelnika te se, kaže nam, rado priključio njegovom timu.
– Znam ga od rođenja, on je dugoreško dijete koji je već otprije u Turističkoj zajednici pokazao da ima zgodnih ideja, a sad ih je kao dogradonačelnik i v.d. gradonačelnika počeo i realizirati, započeo je Primužak.
Navodi da je u proteklih godinu dana Boljar jednostavno “eksplodirao”, te ga podsjetio na njega u mlađim danima kad je imao viziju kakva Duga Resa treba biti, ali zbog problema u Pamučnoj i ostalima u poslijeratno doba, tada je za njih ipak bilo prerano.

– Duga Resa je na putu da postane prekrasan i turistički perspektivan grad, da fantastično napredujemo. Boljar nam nudi upravo to i zato mi se dopao, kaže nam Primužak. Osvrnuo se i na konkurenciju iz stranke koju je utemeljio u Dugoj Resi, Dijanu Zadrović.
– Ona ima neku svoju propagandu koja je u špranci i ne osjeća problematiku, već samo ponavlja stranačku mantru. Duga Resa ima puno toga, ali uvijek se može bolje, ali i lošije. Sad samo želim da čovjek koji ima ideja za grad, to nastavi i realizira ih, zaključio je Primužak.

 

Anđelko Grman

Anđelka Grmana brojni Dugorešani znaju kao dugogodišnjeg tajnika KŠR Mrežnica. Kako nam kaže, on i njegovi prijatelji, poznanici i ekipa ribiči uopće ne dvoje koga će podržati za gradonačelnika, pa je on još prije osjetio potrebu pridružiti se Boljaru.
– Pod broj 1, mi smo generacija i jednostavno smatram da toj osobi treba dati priliku da nastavi ono što je započeo. U proteklih godinu dana strašno je puno napravio, to svi Dugoreščani znaju i govore o tome, tako da sam i ja dobio punu podršku svih koji znam da Boljaru pokušam pomoći u tome, priča nam Grman.
– Drugu opciju za našu Dugu Resu jednostavno ne vidim, da ne pričam o tome da je u kampanji bilo i niskih udaraca i svega drugog. Ispred nekoga tko je aktivan u udruzi civilnog društva, ali i kao privatni poduzetnik, smatram da je ovo daleko najbolja i jedina opcija. Nisam jedini koji misli tako, već nas je jako, jako puno, zaključio je Grman."

Za razliku od gospodje Dijane Zadrovic koja prezentira svoj program kao listu bozicnih zelja, gradonacelnik Tomislav Boljar ima jasnu viziju razvoja grada Duge Rese, jasnu viziju otvaranja radnih mjesta, jasnu viziju rijesavanja socijalnih i kulturnh potreba gradjana naseg grada. Vise o programu mozete vidjeti pod slijedecim linkom:





Takodjer postoji i web stranica na kojoj gospodin Boljar precizno definira viziju razvoja grada Duge Rese i to pod slijedecim linkom:

http://www.tomislavboljar.com/




 Za one malo zahtjevnije koji ce traziti dodatne impulse u razvoju grada Duge Rese na ekoloskom, ekonomskom, socijalno i politickom podrucju koalicijski partner HSS-a i SDP-a u Dugoj Resi nezavisna lista ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI nudi rijesenja u narednih 10-15 godina takodjer pod slijedecim linkom:

Nema komentara:

Objavi komentar