četvrtak, 11. travnja 2019.

Tomašić: Ako pogledate imena, imamo najbolju listu + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "direktno.hr", 08.04.2019

https://direktno.hr/direkt/video-ovo-je-12-ljudi-hrvatskih-suverenista-tomasic-ako-pogledate-imena-imamo-najbolju-listu-152226/

"...Imamo najbolju listu, ako pogledate imena, ako pogledate što su ti ljudi radili (...), idemo raditi, pokazati ljudima da imaju za koga glasovati i da izađu na izbore", poručila je Tomašić nakon predaje kandidacijske liste Državnom izbornom povjerenstvu (DIP)....

...Uvijek govorim, gledajte što političari rade, nemojte slušati što govore, ako pogledate  što smo napravili u svojim životima, privatnim i poslovnim, vidjet ćete da smo najbolja lista, sve što govorimo to radimo i iza toga stojimo", izjavila je Tomašić.... "

 KOMENTAR:

Gospodja Tomasic u gornjem citiranom tekstu jasno apelira da biracko tijelo gleda na dosadasnji "rad kandidata", a ne na to sto kandidati govore. Opcenito je poznato, a posebno uoci izbora da politicari govore narodu ono sto narod zeli cuti.


Prazna obecanja, prelijevanje iz supljeg u prazno i napadi na politicku konkurenciju obiljezili su izbore u proteklih 29 godina u Republici Hrvatskoj.

Idealni kandidati za EU parlament su oni koji su se svojim dosadasnjim radom u EU parlamentu vec dokazali, poput gospodje Tomasic.


Kada novi kandidat udje u EU parlament prva godina mu prodje upoznavajuci Brisel i zgradu parlamenta. Druga godina da shvati koji mu je zadatak kao eurozastupnika. U trecoj godini postane zrtva EU lobista ili ako je pametan iskoristi te lobiste za pomoc vlastitoj zemlji u vidu novih projekata i investicija. U cetvrtoj godini novi kandidat pocne razmisljati o zavrsetku njegovog mandata i mogucoj novoj kampanji, a u petoj godini se vec priprema za nove izbore. I kada se novi kandidat bavio u pet godina interesima Republike Hrvatske?


Naravno, gore navedeno se ne odnosi na gospodju Tomasic. Ona se u pet godina preko 1000 puta javila za raspravu u EU parlamentu, u svoje slobodno vrijeme prima udruge, gradjane i druge delegacije iz Republike Hrvatske, jasno se izjasnika protiv Istambulske Konvencije kada se glasalo u EU parlamentu - za razliku od drugih kandidata, pomaze od svoje vlastite zastupnicke place potrebite gradjane i udruge.


Ako biramo najaktivnije zastupnike, zastupnike kojima je Domovina ispred stranke, tada dajemo svoje povjerenje u drugom mandatu gospodji Tomasic.

Budite zajedno sa nama dio izornog uspjeha! 


Nas uspjeh na izborima je "Vas uspjeh"!


Gospodja Tomasic je u politici od 1990. godine. U Hrvatsku je iz Kanade dosla na poziv predsjednika Tudzmana te je 1990. bila sefica njegovog osobnog osiguranja. Njen politicki put je bio od pravaske stranke pa do danasnjih konzervativaca. Bila je zastupnica u Saboru i 5 godina provela je kao hrvatska zastupnica u EU parlamentu.

Gospodja Tomasic se bori u Briselu za interese hrvatskog naroda. Njena borba je pokazala rezultate. Za druge hrvatske zastupnike u EU parlamentu rijetko cujemo i kada cujemo tada zastupaju najcesce interese Europe, a rijetko interese hrvatskog naroda. Manje se zna da je gospodja Tomasic velika humanitarka. Ona od vlastite zastupnicke place donira mnogobrojne udruge i potrebite gradjane. I dok je bila zastupnica u Saboru istakla se mnogobrojnim donacijama potrebitima.


Na izborima birajmo prema svojoj savjesti, ali birajmo one zastupnike koji su se dokazali i koji su zasluzili drugi mandat!

Politicki pokret "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" podrzava ocuvanje nacionalnog identiteta Republike Hrvatske u okvirima Europske unije te se zalaze za snaznu ekonomsko-socijalnu Hrvatsku. Odlukom naseg Glavnog odbora mi dajemo potpunu podrsku gospodji Tomasic na izborima za EU parlament 2019.




SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI utemeljen je u Stuttgartu 2012. godine, a 2014. godine objavili smo socijalno ekonomski program za razvoj Republike Hrvatske. Pripadnici naseg pokreta nalaze se na svih 5 kontinenata.

Nema komentara:

Objavi komentar