subota, 21. travnja 2018.

OTIŠLI KORAK DALJE: Prije desetak dana spomenik braniteljima išaran a sada su ga pokušali zapalili. Smeta im HOS? + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "priznajem.hr", 20.04.2018

https://priznajem.hr/novosti/korak-dalje-prije-desetak-dana-spomenik-braniteljima-isaran-a-sada-su-ga-pokusali-zapalili-smeta-im-hos/

"Nakon što je prije desetak dana na spomeniku našim palim herojima išarana crvena zvijezda petokraka, sada su ga pokušali i zapaliti!

Izgorjelo je cvijeće koje je kod spomenika donijela Barica Spudić, majka Pave Spudića, HOS-ovca iz Dubrave koji je poginuo u Vukovaru.
Do najnovijeg oskvrnuća došlo je u noći s četvrtka na petak, dan prije famozne Pupovčeve “antifa” komemoracije u Jasenovcu.

Nadamo se samo da počinitelje zločina u zagrebačkoj Dubravi policija neće tražiti isto kao što “traži” crtače svastike sa splitskog Poljuda, komentirao je Velimir Bujanec na svom facebook profilu."


KOMENTAR:


Ovaj komentar pisem kao clan Glavnig odbora politickog pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI".

Cinjenica je da u Hrvatskoj nije rijesen do danas problem ratnih zlocina i da nam zlocinci jos danas usprkos dokazima setaju po zemlji. Europska unija je ponistila aboliciju koju je pokojni Tudzman dao sudionicima okupatorske vojske. Cinjenica je i da u Domovini gdje pretezno zivi srpsko stanovnistvo cesto dolazi do provokacija postavljanjem zastava Republike Srbije, paljenjem Hrvatskih zastava, pjevanje okupatorskih pjesama, prijetnje Hrvatskom stanovnistvu itd. Sada i ova neprijateljska pojava - saranje i paljenje spomenika palim Hrvatskim vojnicima.

Hrvatska drzava se ponasa kao da smo mi okupator i kao da se Domovinski rat vodio u Srbiji, a ne u Hrvatskoj.

Odlazi se toliko daleko da zastupnici u Saboru koriste "ekavicu".

U redovima Hrvatske vojske se borilo preko 10.000 Srba i to se ne smije zaboraviti. Medjutim u redovima okupatorske vojske se borilo mnogo vise Srba iz Hrvatske i do danas nisu osudjeni neki od njih koji su pocinili zlocine protiv civilnog stanovnistva ratnih zarobljenika.

Hrvatska drzava ima legitimno pravo uvesti red u Domovini. Svi pripadnici nacionalnih zajednica u Domovini Hrvaskoj koji se osjecaju kod nas "kod kuce", postivaju Ustav i Zakon RH su dobrodosli. Svi pripadnici nacionalnih zajednica u RH (najveca zajednica je Zajednica Srba u Hrvatskoj - Praoslavaca) kojima srce kuca za zajednicku Domovinu su dobrodosli. Oni koji pokusavaju gaziti Zakone Republike Hrvatske, vrijedjati Hrvatski narod, gaziti simbole Domovinskog rata vrlo brzo ce se suociti sa zakonskim mjerama i kaznama koje propisuje Republika Hrvatska. U krajnjoj liniji politicki pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za najteze slucajeve predvidja oduzimanje Hravtskog drzavljanstva te deportaciju u "zemlju porijekla".

Kao odgovor na ponizavanje Hrvatskog naroda, potpuno unistenje Hrvatske ekonomije, veliki 4. egzodus Hrvatskog naroda iz Domovine, politicki pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI odgovara "Koalicijom DOMOVINA". Ako se osjecate pozvanim otvoreni smo za razgovore. Vise o koaliciji mozete pogledati pod ovim linkom:



Nefunkcioniranje sadasnje Hrvatske vlade pokazuju slijedeci primjeri:


1) Obratio sam se u ime Glavnog odbora naseg Politickog Pokreta ministru financija Maricu sa "PRIJEDLOGOM za njegovu ostavku". Do danas ministar Maric na prijedlog nije odgovorio i ako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, citiram:

Članak 46.

Svatko ima pravo slati predstavke i pritužbe, davati prijedloge državnim i drugim javnim tijelima i dobiti na njih odgovor.


Vise o prijedlogu za ostavku pod:


2) Nakon nedavna dva pokusaja silovanja Hrvatica u Zagrebu od strane stranih drzavljana koji uzivaju politicki azil u Domovini Hrvatskoj obratio sam se ministru policije gospodinu Bozinovicu sa zamolbom da "da televizijsku izjavu" za javnost te na taj nacin svojim autoritetom poveca nivo sigurnosti za djevojke i zene u Hrvatskoj. Do danas to nije ucinio. Takodjer mi nije odgovorio na moje pismo iako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, clanak 46.

Prvo pismo:



Drugo pismo:


3) Pismo ministrici dr.sc.Dalić - Žalba protiv Tržišne inspekcije Ministarstva Gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske!


Gospodin Plenkovic nije niti u jednom od gore navedena tri slucaja reagirao i pozvao spomenute ministre na odgovornost.
Pismo Puckoj pravobraniteljici gospodji Vidovic:


Premijer Plenkovic je pokazao da nema kontrolu nad svojim ministrima, da ne moze ili ne zeli  zastititi Domovinu Hrvatsku od pozara, Hrvatice od pokusaja silovanja te nasu Domovinu od zloupotreba drzavnih-financijskih sredstava i privrednog kriminaliteta..

S obzirom na gore cetiri navedene tocke Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI dao je prijedlog parlamentarnoj opoziciji za "pokretanje pitanja povjerenja premijeru Plenkovicu i cijelokupnoj Hrvatskoj Vladi"!

12.09.2017 poslano je pismo parlamentarnoj opoziciji
  



SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

P.S. Prvi puta je Politicki Pokret Zauvijek Vjerni Domovini objavio 2014. godine svoj socijalno ekonomski program za razvoj Domovine Hrvatske na BLOGU www.drazenkatic.blogspot.de  

Nema komentara:

Objavi komentar