Samstag, 21. April 2018

Vrdoljak o pozivu na referendum za opoziv Istanbulske: Ljudi, postajete dosadni, počnite raditi + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "direktno.hr", 21.04.2018

https://direktno.hr/domovina/vrdoljak-o-pozivu-na-referendum-za-opoziv-istanbulske-ljudi-postajete-dosadni-pocnite-raditi-120151/

"Vrdoljak je istaknuo kako ulazak u fazu prvog suficita države od 2002. može rezultirati samo daljnjim poreznim rasterećenjem, koje će stimulirati daljnji gospodarski rast i nastavak svih reformskih procesa.
 "Druga faza porezne reforme mora posebno rasteretiti rad kako bismo poticali nova radna mjesta. Poreznim rasterećenjem rada i dohotka postići ćemo puno više nego horizontalnim smanjenjem PDV-a. Ali, ni to ne isključujem. PDV treba smanjiti u onim industrijama u kojima očekujemo rast, na primjer u kreativnim industrijama", rekao je Vrdoljak.

Treba otvoriti razgovore o izmjena Izbornog zakona u pogledu preferencijalnog glasa 

Ustvrdio je kako treba otvoriti razgovore o izmjenama Izbornog zakona u pogledu preferencijalnog glasa.
"Nikad neću reći da je savršeno ovo što imamo danas, kad možda postoji bolje. Za nas je preferencijalni glas prednost. HNS je prvi inicirao ideju o preferencijalnim glasovima u Vladi SDP-a. Kad je do njega došlo, konačno se vidjelo koja je snaga HNS-a. Na prvim smo izborima osvojili 100 tisuća glasova, a na drugima 130 tisuća. Svaki preferencijalni sustav nam kao stranci odgovara, ali ne znam hoće li odgovarati hrvatskom društvu", rekao je Vrdoljak.
Vezano za žalbu austrijskog Strabaga na rješenje Državne komisije za kontrolu postupka javne nabave za projekt izgradnje Pelješkog mosta, Vrdoljak je istaknuo kako hrvatski interes uvijek treba biti ispred austrijskog, ali i ruskog ili američkog u slučaju Ine.
"Ako je procedura zakonita, a cijena manja te ako će se projekt realizirati, onda se treba i dogoditi. Ne trebamo robovati ni austrijskim ni ruskim ni američkim interesima, već hrvatskim. A njihovi su interesi svi dobrodošli poklopiti se s hrvatskim”, poručio je.

O pozivu na referendum o opozivu Istanbulske konvencije: Ljudi, postajete dosadni, počnite raditi

 Šef HNS-a je pozive na referendum o opozivu Istanbulske konvencije nazvao zamaranjem građana. "Oni koji zovu na referendum postaju malo dosadni. Svaki drugi tjedan pozivaju na referendum. Ljudi, počnite raditi, uprihodujte nešto”, poručio je Vrdoljak.
Na novinarsko pitanje koja je Vlada bolja, ona Zorana Milanovića u kojoj je i sam sudjelovao, ili ova aktualna Andreja Plenkovića u kojoj sudjeluje i HNS, Vrdoljak je odgovorio kako ih je nemoguće usporediti zbog drukčijih okolnosti.
"Milanovićeva Vlada djelovala je u potpuno drugo vrijeme, vrijeme gospodarske krize. Bilo je jako teško 2011. preuzeti upravljanje državom, imali smo gospodarski pad, a svake godine proračun je bio sve manji i manji. Trebalo je naći načina za izlazak iz gospodarske krize i ulazak u gospodarski rast. Možda je to trajalo predugo. Očekivanja građana bila su da to nije četvrta, nego druga ili treća godina. Pa i moja osobno", zaključio je Vrdoljak."

KOMENTAR:


Ovaj komentar pisem kao clan Glavnig odbora politickog pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI".

Politicka stranka koja je na proslim izborima osvojila samo 1,3% glasova biraca sigurno ne moze odredjivati Hrvatskom narodu hoce li raspisati referendum o IK ili ne.

IK dovodi u pitanje krscanska nacela 85% Hrvatskog naroda u Domovini. IK uvodi rodnu ideologiju. P njoj vase dijete moze birati hoce li bit decko ili curica ili nesto trece, hoce li se udat / ozenit za zenu ili muskarca ili transvestita. Upravo ta nacela su vladalau biblijskim gradovina Sodomi i Gomori, u Babilonu, u staroj Grckoj i starome Rimu. I sto sedogodilo sa tim civilizacijama? Nestale su!

Politicki pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI i dalje se protivi potpisanoj IK te zalaze za Narodni referendum koji je jedini demokratski nacin odlucivanja Hrvatskog naroda.

Kao odgovor na ponizavanje Hrvatskog naroda, potpuno unistenje Hrvatske ekonomije, veliki egzodus Hrvatskog naroda iz Domovine, politicki pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI politicki odgovara "Koalicijom DOMOVINA". Ako se osjecate pozvanim u koaliciju "DOMOVINA" otvoreni smo za razgovore. Vise o koaliciji mozete pogledati pod slijedecim linkom:Nefunkcioniranje sadasnje Hrvatske vlade pokazuju slijedeci primjeri:


1) Obratio sam se u ime Glavnog odbora naseg Politickog Pokreta ministru financija Maricu sa "PRIJEDLOGOM za njegovu ostavku". Do danas ministar Maric na prijedlog nije odgovorio i ako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, citiram:

Članak 46.

Svatko ima pravo slati predstavke i pritužbe, davati prijedloge državnim i drugim javnim tijelima i dobiti na njih odgovor.


Vise o prijedlogu za ostavku pod:


2) Nakon nedavna dva pokusaja silovanja Hrvatica u Zagrebu od strane stranih drzavljana koji uzivaju politicki azil u Domovini Hrvatskoj obratio sam se ministru policije gospodinu Bozinovicu sa zamolbom da "da televizijsku izjavu" za javnost te na taj nacin svojim autoritetom poveca nivo sigurnosti za djevojke i zene u Hrvatskoj. Do danas to nije ucinio. Takodjer mi nije odgovorio na moje pismo iako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, clanak 46.

Prvo pismo:Drugo pismo:


3) Pismo ministrici dr.sc.Dalić - Žalba protiv Tržišne inspekcije Ministarstva Gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske!


Gospodin Plenkovic nije niti u jednom od gore navedena tri slucaja reagirao i pozvao spomenute ministre na odgovornost.
Pismo Puckoj pravobraniteljici gospodji Vidovic:


Premijer Plenkovic je pokazao da nema kontrolu nad svojim ministrima, da ne moze ili ne zeli  zastititi Domovinu Hrvatsku od pozara, Hrvatice od pokusaja silovanja te nasu Domovinu od zloupotreba drzavnih-financijskih sredstava i privrednog kriminaliteta..

S obzirom na gore cetiri navedene tocke Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI dao je prijedlog parlamentarnoj opoziciji za "pokretanje pitanja povjerenja premijeru Plenkovicu i cijelokupnoj Hrvatskoj Vladi"!

12.09.2017 poslano je pismo parlamentarnoj opoziciji
  SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

P.S. Prvi puta je Politicki Pokret Zauvijek Vjerni Domovini objavio 2014. godine svoj socijalno ekonomski program za razvoj Domovine Hrvatske na BLOGU www.drazenkatic.blogspot.de  

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen