subota, 22. veljače 2020.

Besplatni topli obrok u sve osnovne skole!


Vrlo vazna tocka programa Politickog pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI je: "Kako osigurati besplatni topli obrok svakom djetetu u Domovini u osnovnim skolama"? 
 

Problem gladne djece u skolama se provlaci od vlade Zorana Milanovica i njegove ministrice gospodje Opacic.
Ona je tvrdila da su samo Romska djeca gladna u skoli, a to nije bila istina. Glad ne pozna nacionalnost vec je odraz socijalnog stanja.


Europska unija je pokusala ublaziti problem sa 1 milijun eura godisnje po skoli u Hrvatskoj za kupovinu voca. Medjutim to nije dovoljno. 
 

Nas pokret smatra da ona Vlada koja drzi gladne djecu i umirovljenike pripada u ropotarnicu povjesti, a to su Vlade HDZa i SDPa. 
 

Nas cilj je sretno dijete koje ima perspektivu u zivotu. Ako mogu zatvorenici u hrvatskim zatvorima imat 3 besplatna obroka dnevno, imat ce ga i nasi najmanji u skolama. 
 

Nas pokret ce stedit na luksuzu drzavnog aparata, a ne na najslabijima u drustvu. Nama treba jaka ekonomska i socijalna drzava, a ne drzava koje se moramo sramiti.


Politicki pokret "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" podrzava  ocuvanje nacionalnog identiteta Republike Hrvatske u okvirima Europske unije te se zalaze za snaznu ekonomsko-socijalnu Hrvatsku!



SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE 2020 NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html


VISE O "KOALICIJI DOMOVINA" - ZA DRZAVNE IZBORE 2020 MOZETE POGLEDATI POD SLIJEDECIM LINKOM:


Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI utemeljen je u Stuttgartu 2012. godine, a 2014. godine objavili smo socijalno ekonomski program za razvoj Republike Hrvatske. Pripadnici naseg pokreta nalaze se na svih 5 kontinenata.

Nema komentara:

Objavi komentar