petak, 14. veljače 2020.

Radnu obavezu u Hrvatske zatvore!



U njemackim zatvorima postoji radna obaveza. 
Svatko radno sposoban mora obavljati neku od radnih djelatnosti koju taj zatvor omogucava.
U tim zatvorima postoje pekare, mesnice, praone rublja itd. 
 

Cak i njemacka prominencija koja zavrsi u zatvoru mora radit.
Npr. bivsi menadzer NKBayerna Hoenes je radio u zatvorskoj mesnici jer je izuceni mesar.


Njemacki zatvorenici dobiju placu za rad, a ona iznosi 25 € po danu netto. Hrvatski primjer radne zatvorske obaveze je zatvor u Lepoglavi koji uspjesno posluje.
Nas pokret zeli uvesti radnu obavezu u sve hrvatske zatvore. 
 

Zatvor Remetinec treba pretvoriti u Hotel za turiste kakav postoji u Berlinu (bivsa kaznionica) te izgraditi veliki zatvorski kompleks u cijem sklopu ce biti razni zatvorski OPGovi. Proizvodilo bi se meso, povrce, voce, radio bi se sir, pekao kruh itd. Visak proizvedene hrane bi se prodavao na trzistu, a jedan dio donirao osnovnim skolama za prehranu. Dnevna nadnica zatvorenika bi bila 10€ netto. 
 

Danas se odlazi u hrvatske zatvore ko na godisnji odmor. Zatvori za elitu nude vam: tv, internet, knjiznicu, mogucnost narudzbe hrane iz vanjskih restorana itd. Sve se nudi osim drustveno korisnog rada. Tako bivsi premijer Sanadaer pise knjige u zatvoru i koristi besplatna tri obroka dnevno dok nam mnostvo djece dolazi gladno u skolu. 
 

Hrvatski zatvori su vecinom lezaone, a ne popravne institucije i toj ce praksi doci kraj!



Politicki pokret "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" podrzava  ocuvanje nacionalnog identiteta Republike Hrvatske u okvirima Europske unije te se zalaze za snaznu ekonomsko-socijalnu Hrvatsku!



SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE 2020 NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html


VISE O "KOALICIJI DOMOVINA" - ZA DRZAVNE IZBORE 2020 MOZETE POGLEDATI POD SLIJEDECIM LINKOM:


Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI utemeljen je u Stuttgartu 2012. godine, a 2014. godine objavili smo socijalno ekonomski program za razvoj Republike Hrvatske. Pripadnici naseg pokreta nalaze se na svih 5 kontinenata.

Nema komentara:

Objavi komentar