utorak, 11. veljače 2020.

Zaustavimo sirenje siromastva u Hrvatskoj!



Osnivanjem Hrvatske drzave 1990 najavljeno nam je i 200 najbogatijih obitelji. Tada nismo znali sto to znaci. 
 

I dok su najbolji sinovi Domovine dobrovoljno otisli na ratiste, bivsi UDBIni agenti su UDBInim novcem sa tajnih racuna (Kajmanski otoci itd.) kupovali na tzv. "legalan" nacin jednu po jednu hrvatsku tvrtku u procesu privatizacije. 
 

Svoje politicko utociste bivsi UDBIni agenti su 1990 vecim dijelom pronasli u HDZu i SDPu. Na taj nacin je privatizacija hrvatskih poduzeca UDBInim novcem dobila svoju zastitu i blagoslov od dvije najvece stranke u Hrvatskoj. 
 

Koji je rezultat takve privatizacije? 
 

Hrvatska je danas ekonomski spaljena zemlja.
Mi smo ekonomski zadnji od svih clanica Europske unije. Djeca nam dolaze gladna u skolu, umirovljenici se hrane u puckim kuhinjama, vise se stanovnistva iselilo u 30 godina nego za vrijeme Tita, hrvatsko nam selo umire, Slavonija i Lika su ostale pustos. 
 

I sve se to dogodilo jer ste zadnjih 30 godina birali iskljucivo HDZ & SDP koji do danas pustose Domovinom.


Politicki pokret "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" podrzava  ocuvanje nacionalnog identiteta Republike Hrvatske u okvirima Europske unije te se zalaze za snaznu ekonomsko-socijalnu Hrvatsku!



SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE 2020 NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html


VISE O "KOALICIJI DOMOVINA" - ZA DRZAVNE IZBORE 2020 MOZETE POGLEDATI POD SLIJEDECIM LINKOM:


Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI utemeljen je u Stuttgartu 2012. godine, a 2014. godine objavili smo socijalno ekonomski program za razvoj Republike Hrvatske. Pripadnici naseg pokreta nalaze se na svih 5 kontinenata.

Nema komentara:

Objavi komentar