srijeda, 12. veljače 2020.

Plenkovic ponovo cenzurira u Facebooku!


Plenkovic nastavlja sa politickom cenzurom u Facebooku!

Da pojasnimo zasto Plenkovic vec pune 3,5 godina kao predsjednik Vlade redovno krisi Ustav te sprovodi politicku cenzuru, posebno u drustvenim mrezama.

Plenkovic je dijete jugoslavenskog socijalizma. Njegov otac, rezervni major KOSa (vojne obavjestajne sluzbe bivse JNA) te informatora UDBE, takodjer kasnije i sveucilisnog profesora koji zbog afera na fakultetu napusta Hrvatsku te odlazi zivjeti u Sloveniju.

Plenkovic postaje svojom odlukom titov omladinac. U bivsoj SFRJ u pionire ste bili automatski uclanjeni, medjutim za clanstvo u omladincima bivsi komunisticki rezim nije koristio silu, vec su regrutirali najpogodnije.

Maturalni rad Plenkovica temelji se na komunistickoj indoktrinaciji Karla Marksa i Edvarda Kardelja. Tema njegovog rada je bila: "Sredstva masovne komunikacije" u kojoj podupire teze Karla Marksa, koji je Hrvate nazvao primitivnim narodom!

1994 Plenkovic se zaposljava u Ministarstvu vanjskih poslova (Zrinjevac) i ako je Domovinski rat bio jos u punom jeku te na taj nacin Plenkovic izbjegava sudjelovanje u obrani Domovine.

2010 Plenkovic nakon neuspjelog ulaska u SDP odlucuje se politicki aktivirati u HDZu. 2016 postaje predsjednikom Vlade RH te u samom pocetki svog predsjedanja Vladom smjenjuje tri legalno i legitimno izabrana ministra MOSTa.

Bozo Petrov daje ostavku na predsjednika Sabora RH i time se otvaraju vrata apsolutnoj diktaturi titovog omladinca i pripadnika "Zrinjevac bojna" Andreja Plenkovica. 

Plenkovic imenuje za predsjednika Sabora g. Jandrokovica koji na drzavnim izborima 2016 osvaja tek nesto vise od 800 preferencijalnih glasova. 
Iako Plenkovic zna da ste ulaz u Sabor 2016 mogli osigurati jedino sa vise od 5600 preferencijalnih glasova, on donosi diktatorsku odluku i pokazuje jasno svoje pravo lice!

Kako je dalje Plenkovic diktirao Hrvatskom?

Palo je nekoliko hapsenja!
Uhapsio je studenta iz Austrije na hrvatskoj granici, uhapsio je jadnog starca koji mu je iz jada nesto dobacio.

Mentalitet Karla Marksa u plenkovicevim zilama je dalje cirkulirao. Dva legalna i legitimna referenduma koji su postigli dovoljan broj glasova Plenkovic proglasava nistavnim.

"Ja mogu sto hocu, rece Plenkovic "... i svi se zapitase u kojoj mi drzavi zivimo? 

Sjeverna Korea, Kina, ...?

Plenkovic je bezbroj puta politicki cenzurirao clanke u drustvenim mrezama, a posebno u Facebooku. Nas Politicki pokret je prosle i ove godine u vezi politicke cenzure u Hrvatskoj pisao 3 puta pisma hrvatskim europarlamentarcima. Od njih 12 jedino je Ruza Tomasic odgovorila te poslala pismo zalbe tvrtci Facebook Inc. u Irsku.

Nas politicki pokret sprema zalbe na njemackom jeziku Predsjedniku Europskog parlamentu, Predsjednici Europske komisije te Europskom Ombudsmanu.

Ova danasnja cenzura (Naslovna slika) je kap koja je prelila casu plenkoviceve politicke diktatura i cenzure medija.

Nas politicki pokret se poziva na Povelju o temeljnim ljudskim pravima Europske unije, na Ustav Republike Hrvatske te na Temeljni njemacki zakon (Grundgesetzbuch) koji nam garantiraju slobodu javnog misljenja u govoru, pismu i slici!

Pismo (zalbu) gore navedenim institucijama Europske unije na njemackom jeziku zbog politicke cenzure u Hrvatskoj slijedi vrlo brzo.

Politicki pokret
ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI
Glavni odbor


 

Politicki pokret "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" podrzava  ocuvanje nacionalnog identiteta Republike Hrvatske u okvirima Europske unije te se zalaze za snaznu ekonomsko-socijalnu Hrvatsku!



SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE 2020 NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html


VISE O "KOALICIJI DOMOVINA" - ZA DRZAVNE IZBORE 2020 MOZETE POGLEDATI POD SLIJEDECIM LINKOM:


Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI utemeljen je u Stuttgartu 2012. godine, a 2014. godine objavili smo socijalno ekonomski program za razvoj Republike Hrvatske. Pripadnici naseg pokreta nalaze se na svih 5 kontinenata.

Nema komentara:

Objavi komentar