četvrtak, 13. veljače 2020.

Vracamo SZUP natrag u Ministarstvo Hrvatske Policije!



Sluzba za zastitu ustavnog poretka Republike Hrvatske (SZUP) zakonski je definirana 18.04.1991 te ustrojena u Ministarstvu unutarnjih poslova RH. 
 

Temeljni zadatak SZUPa je bio Zastita ustavnog poretka nase Domovine. 2002 godine je SZUP rasformiran u MUPu te ukinut kao obavjestajna sluzba. 
 

Koje su posljedice svi vidimo!


Cetnicki i komunisticki simboli po Hrvatskoj, jacanje cetnickog pokreta u Hrvatskoj, gazenje Ustava Hrvatske posebno od ministara u Vladi te predsjednika Vlade, prijetnje nasim gradjanima i braniteljima od aboliranih cetnika, politicka cenzura, gazenje temeljnih gradjanskih prava definiranih Ustavom, povredu drzavne granice ilegalnim prijelascima i boravkom na podrucju Republike Hrvatske itd. 
 

SZUP je naslijedila POA, a nju SOA koja je danas obavjestajna agencija Hrvatske. 
 

Sto znamo o SOAi? Jedino sto je predsjednica u predizbirnoj kampanji izjavila, da je SOA kao i VPSOA korumpirana. Takve stvari se nikada javno ne izjavljuju vec se disciplina uvodi unutarnjim inspekcijama u agenciji. 
 

Nas politicki pokret zeli nakon punih 18 godina SZUP vratiti natrag u MUP i u kratkom vremenu na cijelom teritoriju Republike Hrvatske u potpunosti uspostaviti i zastititi Ustavni poredak nase zemlje. Ponovni ustroj SZUPa je neophodan za funkcioniranje drzave i zastitu temeljnih ljudskih prava i sloboda definiranih Ustavom RH!


 

Politicki pokret "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" podrzava  ocuvanje nacionalnog identiteta Republike Hrvatske u okvirima Europske unije te se zalaze za snaznu ekonomsko-socijalnu Hrvatsku!



SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE 2020 NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html


VISE O "KOALICIJI DOMOVINA" - ZA DRZAVNE IZBORE 2020 MOZETE POGLEDATI POD SLIJEDECIM LINKOM:


Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI utemeljen je u Stuttgartu 2012. godine, a 2014. godine objavili smo socijalno ekonomski program za razvoj Republike Hrvatske. Pripadnici naseg pokreta nalaze se na svih 5 kontinenata.

Nema komentara:

Objavi komentar