srijeda, 19. veljače 2020.

Uvodimo neradnu nedjelju u strane trgovacke lance i Konzum!



Tema koja obuhvaca cijelu nasu Domovinu je: „Potpuna zabrana rada nedjeljom u trgovackim lancima i trgovinama“! 
 

Vlada nudi jedan krnji model, djelomicno neradne nedjelje tj. sa 10 radnih nedjelja u godini. 
 

Nas politicki pokret je 2014 prvi puta na nasem blogu objavio svoj politicki program i jedna od 28 tocaka je neradna nedjelja. 
 

Veliki trgovacki lanci u Njemackoj: Aldi, Lidl, Kaufland itd. postivaju krscansku neradnu nedjelju i svi imaju svoje prodavaone zatvorenim.


Zasto to ne rade i u Hrvatskoj? 
 

U nasoj zemlji veliki strani trgovacki lanci imaju nedjeljom svoje trgovine otvorenim. Medjutim u tim trgovinama prodavacice ne rade za 1500 do 1800€ brutto kao u njemackoj, vec za 3.500 do 4.000 kn netto. 
 

Cak je i robovlasnistvo bilo humanije. Rob je imao besplatno stanovanje i hranu, a jedan dan u tjednu se mogao odmarati. 
 

Zasto nasa zemlja ne stiti naseg radnika vec stiti stranog kapitalistu? U Ustavu hrvatske stoji da strana poduzeca i tvrtke smiju u potpunosti iznositi profit iz Hrvatske u svoje zemlje. Sto jos reci? 




Politicki pokret "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" podrzava  ocuvanje nacionalnog identiteta Republike Hrvatske u okvirima Europske unije te se zalaze za snaznu ekonomsko-socijalnu Hrvatsku!



SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE 2020 NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html


VISE O "KOALICIJI DOMOVINA" - ZA DRZAVNE IZBORE 2020 MOZETE POGLEDATI POD SLIJEDECIM LINKOM:


Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI utemeljen je u Stuttgartu 2012. godine, a 2014. godine objavili smo socijalno ekonomski program za razvoj Republike Hrvatske. Pripadnici naseg pokreta nalaze se na svih 5 kontinenata.

Nema komentara:

Objavi komentar