srijeda, 12. veljače 2020.

Ukinimo "naslijedjene" partizanske mirovine!



Nasljedjene partizanske mirovine hrvatski su fenomen. 
 

I u drugim zemljama su protiv fasista djelovali partizani: Italija, Grcka, Francuska i Njemacka (pokret otpora), Austrija itd., ali nitko u tim zemljama NE naslijedjuje partizanske mirovine. 
 

Najmladji uzivaoc partizanske mirovine rodjen je 1943 godine. Ukupan broj naslijedjenih partizanskih mirovina iznosi oko 11.000. 
 

To konkretno znaci da ljudi koji nisu sudjelovali u NOBu uzivaju odredjene privilegije koje im po niti jednoj logici ne pripadaju. 
 

Zapitajmo se sto je sa domobranskim mirovinama?

Da li postoje naslijedjene domobranske mirovine?

Zar nisu domobrani u Hrvatskoj branili dom, kao sto i naziv govori?


Naslijedjene partizanske mirovine su gruba diskriminacija domobrana koji ne uzivaju ista prava. Taj slucaj treba razrijesiti na Europskom sudu.


Onaj tko se borio neka mirovinu i ima, bilo partizan ili domobran.


Onaj tko je rodjen u ratu ili poslije rata neka se odrekne bespravne mirovine jer ce one biti zakonom ukinute.


Politicki pokret "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" podrzava  ocuvanje nacionalnog identiteta Republike Hrvatske u okvirima Europske unije te se zalaze za snaznu ekonomsko-socijalnu Hrvatsku!



SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE 2020 NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html


VISE O "KOALICIJI DOMOVINA" - ZA DRZAVNE IZBORE 2020 MOZETE POGLEDATI POD SLIJEDECIM LINKOM:


Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI utemeljen je u Stuttgartu 2012. godine, a 2014. godine objavili smo socijalno ekonomski program za razvoj Republike Hrvatske. Pripadnici naseg pokreta nalaze se na svih 5 kontinenata.

Nema komentara:

Objavi komentar