subota, 8. veljače 2020.

Politicarima treba oduzeti sve sto ne mogu dokazati da su legalno stekli!



Iako su Hdz & Sdp u tajnosti ukinuli "Zakon o porijeklu imovine" da bi zaštitili kriminal u vlastitim redovima, Zakon o Protupravno stecenoj imovini, Privredni kriminal i kazneno djelo Krađe postoje kao sastavni dio Kaznenog zakona Hrvatske. 
 

Ustav je definirao kazneno djelo "Ratnog profiterstva" za koje se propisuje kazna zatvora do 20 godina. Hrvatski zakoni su jedni od boljih u Europi i moraju se sprovoditi. 
 

Posao policije je da prikupi dokaze o počinjenom kaznenom djelu te da podnese kaznenu prijavu protiv počinioca. Posao državnog odvjetništva je da na temelju dokaza podigne optužnicu protiv počinioca te je preda sudu.
Posao suda je da na temelju dokaza i optužnice odredi kaznu počiniocu u ime zakona i Hrvatskog naroda. 
 

Mnogi hrvatski političari su milijuneri, nesrazmjerno svojim primanjima. Imovina se prepisuje na supruge, djecu, rodbinu, ljubavnice kako bi se zameo trag kaznenom djelu te izbjeglo placanje obaveznih poreza. 

 
Time se dodatno ćini novo kazneno djelo.


Politicari moraju dokazati porijeklo svoje imovine. Oni nisu iznad zakona.



Politicki pokret "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" podrzava  ocuvanje nacionalnog identiteta Republike Hrvatske u okvirima Europske unije te se zalaze za snaznu ekonomsko-socijalnu Hrvatsku!



SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE 2020 NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html


VISE O "KOALICIJI DOMOVINA" - ZA DRZAVNE IZBORE 2020 MOZETE POGLEDATI POD SLIJEDECIM LINKOM:


Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI utemeljen je u Stuttgartu 2012. godine, a 2014. godine objavili smo socijalno ekonomski program za razvoj Republike Hrvatske. Pripadnici naseg pokreta nalaze se na svih 5 kontinenata.


Nema komentara:

Objavi komentar