petak, 7. veljače 2020.

Socijalna, a ne korumpirana Hrvatska!



Grcka i Rim, kao dva visoko razvijena drustva koja su bila prozeta korupcijom su nestala.

Europska unija je danas prozeta korupcijom. Hrvatska je na prvom mjestu po korupciji u EU. Politicari u Hrvatskoj su milijuneri, posebno smijenjeni ministri iz plenkoviceve Vlade. 1990 ti isti "Nisu imali ni za zmigavac"!

S druge strane "socijalna Hrvatska" ne postoji.
Djeca nam dolaze gladna u skolu, mirovine su na nivou socijalne pomoci, zdravstveni sustav nam je pred bankrotom, policija nam je skromno opremljena.

Do kada Hrvatska moze tako dalje?

Donacije, uplate i godisnja potrosnja Hrvatskog iseljenistva u Domovini iznosi preko 11 milijardi eura, a to je vise od 1/4 hrvatskog BDPa.

Međutim novcem iseljenistva se ne podupire socijalna drzava vec tjera luksuz: Vlada naručuje nove automobile, grad Rijeka slavi petokraku i obnavlja titov brod Galeb, ministrica obrazovanja troši 5 milijuna eura na bankete itd.

Hrvatsko iseljenistvo je slalo pomoc Domovini i slat će. Medjutim taj novac se mora "odmah" usmjeriti u socijalne projekte i obnovu.

Ako to ne ucinimo sada sutra ce biti prekasno. Doci ce u pitanje isplata mirovina, placanje vojske, policije, zdravstva i skolstva. Kultura se vise nece moci financirati.



Politicki pokret "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" podrzava  ocuvanje nacionalnog identiteta Republike Hrvatske u okvirima Europske unije te se zalaze za snaznu ekonomsko-socijalnu Hrvatsku!



SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE 2020 NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html


VISE O "KOALICIJI DOMOVINA" - ZA DRZAVNE IZBORE 2020 MOZETE POGLEDATI POD SLIJEDECIM LINKOM:


Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI utemeljen je u Stuttgartu 2012. godine, a 2014. godine objavili smo socijalno ekonomski program za razvoj Republike Hrvatske. Pripadnici naseg pokreta nalaze se na svih 5 kontinenata.

Nema komentara:

Objavi komentar